Сарафа и Шамара: Благодарим на депутатите за безплатната реклама

1
Шамара и Сарафа
Рапърите благодариха на депутатите

Вече стана ясно, че известният рапърът Мишо Шамара познат и като Big Sha, няма да влиза в затвора за обида към националния флаг. Главният прокурор Борис Велчев е заявил, че всичко това е несериозно и е спрял делото.

Серафим Мартинов – Сарафа изказа своите благодарности към Велчев в ефира на ТВ 7. Рапърите бяха на гости при Бареков  като заедно се позабавляваха в ефир. Шамара също е доволен от развоя на събитията и сподели, че не той, а Конса пее срещу националния герб и се пошегува, че става въпрос за италианското знаме, което също е оцветено със същите цветове като българското.

Певците признават, че преди този политически скандал, песента „Бяло, зелено и червено“ не е била толкова известна. Парчето е записано преди 3 години, като е било просто на шега. Дори няма клип, а и не се пуска по никое радио, но благодарение на депутатите, песента вече се радва на голям интерес. Шамара благодари на всички, че са им направили реклама, като дори се пошегува, че ако от БСП им дадат 1 млн. лева, ще направят нова подобна песен. Варненският  изпълнител има песен и за СРС-тата, като също е бил разпитван в Националната следствена служба, но до повече проблеми не се е стигнало. Хубавото в случая е, че може би все още има свобода на словото в България, а скандалът в Парламента ще бъде пример и за напред.

Скандалният хит на Шамара и Ко. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Кой пък ги слуша тия малоумници,някой и друг пубер и депутатите.Ха,ха,ха,ха

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *