Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сарачинова запуши устата на Витомир Саръиванов

Ирина Сарачинова не дава на Вито дума да каже…

Любовницата на Иван Христов Ирина Сарачинова се изживява  на най – голямата и ярка звезда в „Почивна станция“ и явно  смята, че на Витомир Саръиванов няма нужда дори да му се чува гласчето, тъй като тя си е самодостатъчна и изглежда мисли, че е така и за зрителите.  Шоуто на Иван и Андрей през уикендите може съвсем спокойно да се води само от любовницата на Иван, защото тя не дава на Вито, с който уж би следвало да си партнира  и гък да каже, пък камо ли да се изкаже. Фиаското на Ирина обаче явно е дошло в повече на Вито и той побързал да се оплаче на рамото на емоционално необвързаната си дружка с блондинката Андрей.

Вито не може повече да търпи любовницата на Иван

От меката на раздора в последно време „Почивна станция“ обаче издават, че този път гнева на Витомир Саръиванов е съвсем основателен и е въпрос на време това да прозре дори половинката на Ирина Сарачинова – Иван.

От  ръководството на Нова тв също били недоволни от безсмислените и безконечни брътвежи на Ирина Сарачинова, тъй като статистиката сочела, че  благодарение на нейния непрофесионализъм телевизията губела солидна част от своята аудитория.

Ирина Сарачинова съвсем се е самозабравила! ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Сарачинова запуши устата на Витомир Саръиванов

 1. aggressive Отговор

  16.02.2012 в 10:48

  Тая е такава мърда и адски много ме дразни и мутрата й, и бавния й, флегматичен гласец, и просто като свърши „Съдебен спор“,превключвам на друг канал..

 2. pateto Отговор

  16.02.2012 в 10:56

  Това момиченце Ирина е толкова бездарно и толкова плиткоумно,че няма на къде!Както казва agressive като свърши ,,Съдебен спор“ превлкючвам и то не заради рубриката,а заради флегмавото Иринче :D. Човек като и чуе гласчето ,,медено“ и как ,,влачи“ плочата му се отщева всичко.Вземете я махнете за да се върне рейтинга н предаването ви! :)

 3. емо Отговор

  16.02.2012 в 11:01

  Махнете Ирина от Нова телевизия,тя е омразна жена без морал,без визия и поведение за телевизия.Много е мразена и оплювана.

 4. Роси Отговор

  06.03.2012 в 15:28

  Еми като всичко в България- подледнете всичките прости и нагли продавачки, секретарки, банкерки,“звезди“ и всякакви леки подобия на жени без достойнство! Това е България- НЕ СЕ ОЦЕНЯВАТ КАЧЕСТВАТА на една личност, а просто ни я набутват в лицето и ни занимават с нея..а на нас ни се повдига от глупостта и!!! Иван и Андрей са посредствени хулигани, на които някой посредствен чичко и лелка са дали телевизионен ефир да ни заливат с плиткоумните си предавания! НЕ ГИ ГЛЕДАМ- ТОВА Е СПАСЕНИЕТО- оценила съм ги преди години и оттогава не ги гледам!
  Ирина е една лигла със смешни мяткания на ръце, с лисичи престорен гласец, странни тоалети…а личният и живот е копие на самата посредственост.Лично мнение, не я понасям, толкова е фалшива,че само лекомисленият палячо Иванчо може да намери „пълнота“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *