Съпругата на Веско Маринов в любовна авантюра с Камата

1
Изневярата на Цветанка уби Веско

Бившата Веско-Маринова съпруга – Цветанка, обиколи куп телевизионни студиа, за да обясни, че никога ни е изневерявала на мъжа си, продължава да го обича и е съкрушена, че той се разделил с нея с писмо. Подозренията му, че го лъже били напълно неоснователни.

“ С Христо Стоичков съм се срещала единствено в компанията на мъжа ми“, бе едно от твърденията на Цветанка по повод слуховете, че отношенията й с най- известния български футболист може би са били по- специални.
Това обаче се оказа поредната лъжа на екссъпругата на най- добрия приятел на Цветан Цветанов.

Оказва се , че през изминалото лято Цветанка вече е била изключително близка приятелка на Ицо. Той дори я кани за своя дама на 3 юни на бала на“ Жълтата роза“ в хотел “ Шаратон“, организиран от дамския “ Зона клуб“.

Прославеният футболист никога до този момент не си епозволявал да се появява на публични места официално, с която и да е друга жена, освен със законната си- Мариана. Решението да кавалерства на Веско- Мариновата съпруга пред погледа на стотици гости е единствено изключение, което е направил до този момент. Затова случката поражда всевъзможни коментари.
Още преди влизането във фоайето на хотела Цветанка поизостава от спътника си, опитвайки се да се скрие зад един от гостите, за да забележат фоторепортерите, че е партньорка на Стоичков и пристигас него на бала. Той дори се заговаря пред асансьора с друга блондинка. Впоследствие обаче двамата се оказват на една и съща маса, където са вкомпанията на бившия президент на футболния съюз Вальо Михов.

По това време Цветанка не е известна публично и повечето от присъстващите журналисти и фотографи въобще не разбират коя е дамата с Модерния ляв. Цветанка се отпуска и успокоява и на финала на вечерта дори си правят снимка за спомен с Ицо и Вальо Михов.

Бившата звезда на “ Барселона“ е почитен гост на изисканото събитие, защото е посланик на добра воля в инициативата „Професионалният футбол срещу глада“. Събитието преминава под патронажа на посланика на Япония- г- н Макото Ито, спомнят си присъствали на бала. Дамите от клуба решават събраните средства да се предоставят за пострадалите от земетресенията в Страната на изгряващото слънце.

Аферата между Цветанка и Стоичков започва през лятото

Стоичков тогава дарява две свои фланелки за благотворителна кауза и кани на собствени разноски шест деца от Япония да тренират футбол в неговата школа в Етрополе.

Докато трае церемонията Цветанка стои на Ицовата маса и никой не й обръща особено внимание. “ Беше си променила прическата и не я разпознахме, а и тогава беше още г- жа никоя“, твърдят очевидци.

След скандалната раздяла на певеца и новоизлюпената издателка се заговори, че в офис на ГЕРБ бил подхвърлен плик със снимки на Ицо и Цветанка, направени вероятно в Барселона. Тъкмо те били причината за гнева и решението на Веско да скъса със съпругата си. Самият той отказва да потвърди или отрече този слух, така, че това засега е само предположение, което може да се окаже и лъжа.

Близки до Веско обаче твърдят, че той също не бил особено верен на жена си по времето, когато двамата даваха обширни и сладникави интервюта, за да обяснят колко са щастливи заедно. Говори се дори, че някои дами пазят негови есемеси с доста неприлични предложения.

Любопитното е, че Христо Стоичков не удостои с присъствието си неотдавнашната церемония по връчването на третите годишни награди „Жълта роза“ в зала “ Мати“ на НДК. А този път трябваше да получи специална почетна статуетка, която дамите искаха да му присъдят.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *