Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съпругата на Доктора, Вилияна е най-богатата сред вдовиците на гръмнатите босове

Вилиана - вляво на снимката

Вилиана – вляво на снимката

Некрологът на Иван Тодоров – Доктора беше публикуван от бившата му съпруга и настояща вдовица Вилияна. Звучи невероятно, но е факт. Пак в нейното „Порше Кайен“ босът намери смъртта си през 2006 г. Звучи доста подозрително при българския стил на семейни раздели – „бяхме най-близки, затова отсега нататък ще сме най-чужди в света“, когато двама души остават близки. Дали само милионите ги държаха впити един в друг?!?
В зората на новия век на софийската светска сцена се появява тайнствена дама на име Вилияна. Странният начин по който говори – английски акцент, съчетан с омекотен източнобългарски диалект, я прави знаменитост за онези, които не са я виждали. А свидетелите на изгрева й като хайлайфна звезда не са много. Това са отбрани хора, с които тя е решила да се запознае. Вилияна пристига на срещите със съпруга си – грък. Впоследствие се оказва, че господинът с аристократичен имидж всъщност е кипърец. Островът на Афродита ще се окаже с важна роля по-късно.
Първата информация за загадъчната двойка, представяна от когото трябва от собственичка на италиански бутик, е легендата за „преуспели в Лондон ВИП личности“. Никой не подозира чия бивша жена е Вилияна. Защото по онова време Иван Тодоров – Доктора е име, което знаят само митничарите и определен тип бизнесмени.
Дебютът на Вилияна е на партито за откриването на нейния малък бутик и на големия шоурум над него на тихата, но тузарска

Вилиана Христодулу е бившата съпруга на Иван Тодоров - Доктора

Вилиана Христодулу е бившата съпруга на Иван Тодоров – Доктора

уличка „Вишнева“ в сърцето на стария кв. „Лозенец“.
Онова, което прави впечатление на гостите е невижданата охрана. В началото те си мислят, че е заради прескъпите часовници и бижута, изложени от домакинята. Оказва се, че работата е по-дебела. Вилияна Петрова Христодулу се оказва съдружничка на бившия си мъж с равен дял в общата им фирма „Скузи-2“. Тя е собственик и на българо-кипърското дружество „Лъкшъри кълекшън“. Това е името на нейния бутик.
Интересен факт е, че приятелите на Иван Тодоров – Доктора от фирмата „Амигос“ – негови делови партньори в „Източни финанси“, които после му стават врагове и са заподозрени в разчистване на смутки с него, внасят и реекспортират цигари от Островът на Афродита. По случайно съвпадение основният бизнес на Иван Тодоров е точно цигареният, като според властта той се занимава с контрабанда. Пак по случайност Кипър е най-близката до България офшорна зона, където е много модно по онова време забогателите от управлението на Иван Костов бизнесмени да си държат парите във фирми – пощенски кутии или пък в такива – с реална дейност. Цигареният бизнес върви из целите Балкани. Не е зле и бизнесът на Вилияна.
Скоро тя открива и втори бутик – този път в новооткрития софийски мол – „Сити център – София“. И тъй като бившата съпруга на конкурентния бос Брендо вече й е взела представителството на часовниците „Франк Мюлер“, Вилияна става представител на другата скъпарска марка „Вешерон Константен“.
Скоро всички хайлайф персони с много пари – от манекенки до банкерки, вече са се обзавели с въпросните часовници като истински бижута.
По-късно Вилияна се изтегля от Сити центъра, за да открие бутик до салона на Мая Илиева, където жените от класата на легендарната вдовица не само се подстригват, но и създават социални контакти.

Иван Тодоров Доктора минути след като бе разстрелян в колата си

Иван Тодоров Доктора минути след като бе разстрелян в колата си

Дали заради търговията или поради оставено от Иван Тодоров – Доктора наследство, Вилияна не страда от срив на стандарта след смъртта на бившия си мъж. Всъщност това е компенсация заради унижението, което е претърпяла да я вкара в съда, натъкмена във всичките си скъпи кожи.
Вдовицата на Доктора е забелязана да си пазарува на обетованата земя на модата – улица „Монтенаполеоне“ в Милано. Светски персони я срещат на приеми в резиденцията на английския посланик в София. Самата тя организира бляскави партита в най-добрите зали на София, за да лансира своите часовници и бижута. На тях присъстват както видни мутреси, така и сериозни банкери, индустриалци и бизнес дами.
Вилияна страни от светските хроники и светлините на прожекторите, вярна на мъдрия принцип, че няма по-щастливо положение от това човек да бъде богат, но неизвестен.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Съпругата на Доктора, Вилияна е най-богатата сред вдовиците на гръмнатите босове

  1. Красимир Ловешки Отговор

    21.01.2019 в 13:03

    Женствена ,умна ,плътски съблазнителна ,с усещане за красивото и наследница на огромно богатство неподвластна като повечето българки на рак на маточната шийка и рак на гърдата …Де да бяха поне по-голямата част от жените в България като нея женствени и плътски привлекателни би било прекрасно за нас самотните българи ,които въпреки самотата си отказваме упорито да се създаваме връзка ,семейство и деца с неженствени и болнави жени…За съжаление и тя един ден ще остарее ,погрознее и накрая ще умре и богатството й няма да има никакво значение за нея повече…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *