Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съпругата на Батето: Говорих с духа на мъртвия Иван!

Валя Славкова

Водещи журналисти разкриха, че вдовицата на Батето – Валя Славкова, все още не го е прежалила, въпреки че от смъртта му измина цяла година. Познати на семейството споделят, че тя е била жената на неговия живот и напълно е заслужила това свое положение. И сега предпочитала да се утешава далеч от хорските погледи, въпреки че малко й тежали непрекъснатите писания по медиите за мъртвия й съпруг.

Въпреки страданието по загубата на любимия човек, Валя все пак не се чувствала толкова самотна, защото понякога се виждала с починалия Иван, а това ставало насън, докато спи. Въпреки че той физически не е до нея, тя чувствала подсъзнателно, че духът му все още витае около нея и я предпазва от злите сили.

Иван Славков

Основното доказателство за това е, че доста често го сънувала и по време на срещите им в земята на мечтите, двамата си разговаряли досущ както едно време. Г-жа Славкова си обяснява този факт с желанието си, той да бъде пак до нея и да усети наистина присъствието му. Мисълта, че ще го види отново макар и насън я успокоявала доста много и внасяла мир във вътрешния й живот.

Иначе, вдовицата на Батето преодолявала житейските неволи с помощта на дъщеря си, която живее в чужбина, но се чуват всеки ден. Освен това голяма подкрепа й оказвал и нейният роднина Тодор Славков, който я зареждал с положителна енергия и желание за живот. Помагала й и възрастната й майка, както и всички нейни приятели.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *