Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съпругът на Юлиана Дончева рекетира туристи – с видео

don4eva1Съпругът на бившата депутатка Юлиана Дончева, Станислав Недков – Стъки, обикаля с бригада борчета и принуждава туристите с каравани край Черноморец да плащат 1800 лв. Почиващите не знаят за какво точно им се събира тази такса – не смеят и да попитат намръщените биячи. Собствениците на каравани не получават никакъв документ срещу платената сума – притесняват се да не им искат пари още веднъж.

Плажът край Черноморец се стопанисва от столичната фирма „Роял Бийч” ЕООД.

Юлиана и Стъки вдигнаха пищна сватба на хълма Царевец

Юлиана и Стъки вдигнаха пищна сватба на хълма Царевец

Договорът за концесията е подписан през 2009. Собственик на фирмата е Камен Попов, който се „изненадал” от случая. Признава, че Стъки му е близък приятел, но нямал никакви правомощия в къмпинга.

Според почиващите обаче именно съпругът на Юлиана Дончева е човекът, който ръководи стопанисването на къмпинга. Винаги Стъки си появява, когато трябва да се събират пари. Най- абсурдното в случая е, че се  таксуват хората  и от каравани, които се намират извън плажът на „Роял Бийч”. Стъки обаче идва с момчетата и туристите си плащат без да гъкнат. Ако някой се изрепчи – борчетата на Стъки го пребиват. Местната полиция е на страната на концесионера, така че случаите се потулват.

Юлиана Дончева и съпругът й, който е бивш бияч на Златко Баретата, отричат борчета да са обикаляли, за да събират такси. Почиващите извън плажа на „Роял Бийч” използвали ток и вода от концесионната зона, сметките много се увеличили. Наложило се Стъки да поиска пари от хората с каравани, извън стопанисваната част.

Новата приумица на Юлиана Дончева – да се прави на певица. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Съпругът на Юлиана Дончева рекетира туристи – с видео

 1. daniel Отговор

  27.02.2012 в 9:33

  През март 2003 г. антимафиоти арестуват Станислав Недков – Стъки. Обвинението срещу боеца е за изнудване и рекет на търговка от Долна Оряховица. Близо месец семейството на жената било подложено на тормоз, заплахи и закани за палеж на имота им. На 25 март 2003 г. служители на РЗБОП във Велико Търново арестуват Стъкито и съучастника му Спартак Игнатов с 500 белязани лева – първият транш от рекета. В автомобила на здравите момчета са открити белезници, метален бокс, бухалка, огнеупорен шнур, ръкавици без пръсти, брадва, празни бланки за записи на заповед, черна шапка, разпечатки от вътрешната информационна система на МВР с лични данни на бизнесмени и тефтери с имена.

  По същото време в старата столица вече върви и разследване за рекет на тогавашният приятел на фолкзвездата Вероника. Цели три месеца гаджето на певицата Недялко Недялков е бил тероризиран със заплахи по телефона, бит и тормозен заради дълг от 2000 лева. Мъжът също се жалвал на полицията, но след като научили за това, рекетьорите му „сложили” глоба от 1000 лева. Малко по-късно, Недялко и Вероника намират пред жилището си отразяната глава на кучето си.

  Година по-късно Окръжната прокуратура във Велико Търново внася в съда обвинителен акт срещу Стъкито и Игнатов за двата случая. Делото обаче тръгва едва през 2005г., защото от страх потърпевши не се явяват в съда като свидетели. През 2006 г. съдът одобрява споразумение между прокуратурата и двамата подсъдими, които се признават за виновни и за двете престъпления. Станислав Недков получава 4 месеца затвор, а Спартак Игнатов – три.

  Преди година името на Стъкито бе забъркано в сканадал с изнудване на собственици на каравани на плажа край Черноморец. Преди няма и месец Стъкито и Любен Велчев бяха разпитвани в полицията по жалба на кметицата на търновското село Пчелище, която твърди, че двамата са я заплашвали, защото се кандидатирала отново за поста, издигната от партия ГЕРБ.

  Вероятно скъсали завинаги с престъпното си минало, Любо Велчев и Стъкито сега атакуват властта в старата столица чрез Юлияна Дончева. Търновци обаче се питат кого точно ще изстрелят в управлението на Велико Търново усмивката и щедрите предизборни обещания на една бивша депутатка и неуспяла кандидатка за кмет на София. Схемата – Юлияна Дончева – кмет, Любен Велчев – председател на Общинския съвет, Стъкито – градоначалник в сянка – стряска избирателя. Защото зад фалшивата миловидност на Дончева, прозират грубите икономически интереси на здрави момчета с нечисто минало. Момчета, които се опитват да влязат в политиката, не за да изпълнят с грижа и любов към хората кухите послания на куклата си на конци, а за да сложат алчна ръка върху наследството, което оставя на общината сегашният кмет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *