Саня сваля момчета в Х фактор

1

Саня1Менторката на момчетата в Х фактор Саня се държи прекалено интимно с тях, възмутиха се зрители. На всяки лайф тя ги притиска до гърдите си и забравя да ги пусне. В началото някои се смущаваха, но бяха изгонени и сега останаха най-послушните, но не и най-добре пеещите. Саня ги докосва доста многозначително на сцената, а те се гушат в нея като малки деца.

И докато е съвсем нормално и прилично Ана-Мария и Теди да се хвърлят радостно върху Заки, когато са спасени от елиминации, защото той ги гушка бащински, то прегръдките на Саня съвсем не са майчински, коментират зрителите в сайта на Нова телевизия. Те забелязват и хищния поглед, с който следи поверениците си и фактът, че тя доста често и без причина се отърква в тях.

Най-любопитен е случаят с Иван Радуловски, който след като влезе в Х фактор и Саня ме стана ментор, внезапно заряза приятелката си. А тя пък не е коя да е, а Мис Русе. Младежът така и не обясни какво толкова го е разделило с красивото момиче и какво му пречи хем да са гаджета, хем да се изявява на сцената. Явно и на девойката не й е паресало прекалено интимното държание между ментор и ученик.

Доста лансиран от Саня е и другият й участник Наско. Хлапето е само на 16 години, доста високо и добре развито за възрастта си и всичко е много добре с изключение на факта, че не може да пее. Той само рапира, а конкурсът е за пеещи таланти. Наско се опита и да изпее една песен, но не му се получи особено добре. Саня обаче каза, че това е бъдещата звезда на България, бъдещият Х фактор и вижда пред него голямо бъдеще.

Дотам ли я докарахме да се гушкаме с 16-годишни момченца, питат иронично зрителите. Саня, която е известна с любовните си подвизи не реагира на нападките и продължава да си гушка момченцата напук на възмутените хора пред телевизионния екран.   Не й отива на годините и бръчките, пишат ядосани жени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gcG8aoFLRas

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *