Сани Жекова: Знаех, че ще ме изгонят от „Денсинг стерс“

0

saniВъпреки че Сани Жекова беше една от любимките в „Денсинг старс“,  продуцентите, а не зрителите я изгониха при последните елиминации. Спортистката  призна на Гала, че е предусещала, че това ще стане.

„Имам много силно развито чувство и вътрешно убеждение и точно преди елиминациите усетих, че  ще си тръгнем ние. Може би защото танца ни не беше от най-добрите, може би защото си признахме грешките, въпреки че  Илияна Раева каза да не си ги казваме, аз си ги признах… Беше ни важно да бъдем истински и искрени“, разказа Сани.

Според партньора й Симеон, тя е била много упорита и искала да изпипва всяка стъпка имала собствено мнение за всички движения. Двамата тренирали  по 4-5 часа на ден, отделно се събирали да обмислят стратегии и коментирали движенията си.

Другите участници са категорични, че Сани е била душата на компанията, сплотявала ги  и вече много им липсва.

Галена Великова пак се въздържа от коментар. От няколко лайфа тя показва само с изражението на лицето си, че не е съгласна с решението на публиката. И по-скоро на продуцентите. На нея й стана ясно, че двойките се гонят по списък и продължава да недоумява как хитрата Елена успя да се промъкне толкова напред. Тя отпадна от шоуто заради травма, а после неочаквано се върна.

В социалните мрежи коментират, че Елена е ниска, тромава и не става за танцьорка и по неизвестни причини я толерират. Същото е и с амбициозната Нана, която вече показа, че има воля и дух,  но вече отдавна трябва да си ходи. За сметка на нея обаче бяха изгонени други звезди, а тя остана да доказна незнайно какво.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *