Само за жени: Кафето е вредно за бюста!

0

Ароматната напитка разсипва женските гърди

кафе и женско здравеПроведен в САЩ следствен експеримент доказа, че редовното пиене на кафе оказва супер силен негативен ефект върху бюста на жените. Редовното пиене не само намалява естествените размери, но кара гърдите да провисват и да изглеждат завехнали.

„Кафето е една от основните храни на човечеството, но малко хора осъзнават колко силно е то. Безспорно от него има и определени ползи, но те са в пъти по – малко отколкото вредите. Отдавна доказахме, че тази напитка създава сериозен риск от затлъстяване и пречи при отслабване, но последното ни проучване извади още по – шокиращи факти. Оказа се, че жените трябва да са особено внимателни, тъй като кофеинът пречи естественото развитие на техните гърди”, казва проф. Менделайн.

кафе и женско здравеПо време на самия експеримент участвали три дами на доброволни начала. В продължение на няколко месеца те били задължени да пият кафе всеки ден, а в края на теста резултатите изненадали силно специалистите. При измерванията в края те установили, че колкото повече кафе пиели, толкова повече намалявала и обиколката на бюста.

Изводът от цялата работа е, че на ден не трябва да се пият повече от 2 чашки (2х50 мл) кафе. В противен случай размерът на бюста може да се свие с до 20 %, което е нежелан ефект при по – голямата част от представителките на нежния пол.

http://www.youtube.com/watch?v=OTVE5iPMKLg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *