Само в Skandalno.net: Ударен откъс от романа Кървава власт Част 2 . Корупция…

0

b4d7de5ff725512a637402454dd08203_GenericМирис на море. Приятният юлски полъх галеше балдахиновите завеси на дървената беседка, четири дами се кискаха върху златистият пясък на плажа, подхвърляйки си една на друга гумена топка. В радиус от три метра се усещаше приятното щипене около отвора на ноздрите от анасоновия навей на бутилката узо Sans Rival. Четиримата унесени играеха белот на плажа, а в далечината на просторния залив се виждаха едрите тела на охранителите, които не откъсваха каменния си поглед от зрелите мъже играчи. Играта беше оспорвана, още повече че се водеше вече повече от час, бутилката „турска ракия“, както ѝ викаха скандалните старци от „Монтерей“, беше преполовена, а в погледите, които младите девойки от време на време хвърляха към играещите, се виждаше малка, но твърда нотка на досада. Минаваше 14 часа, девойките знаеха, че ги чака бурен секс следобед, особено след предозирането с мъжкия бял афродизиак – узото, и не че нямаха търпение, просто предпочетоха да ги клатят в прохладната луксозна стая на огромния петзвезден комплекс, отколкото да продължават да се пекат като агне в пещ на плажа. Охранителите мъжки си изработваха надниците, осигурявайки сигурността на работодателите си, давайки в съзнанието си мило и драго за хладна бира или коктейл в бара в хотела. И Господ чу молитвите им. От стълбите към плажа се зададе, навлечен в костюм млад очилат мъж, който напълни обувките си с пясък, докато отиде при белотаджиите. Беше адвокатът Младен Младенов, младо юпи, завършило всички авторитетни училища на Европа, болен на тема закони и офшорно право и личен „консилиери“ на народния представител и крупен бизнесмен – Емил Митов – Фаса.

Фаса беше депутат от управляващата партия ГЕРБ, единственият законен милионер в парламента, грозен по рождение, но доказан тарикат с вроден инстинкти как се правят пари. Срещу него стоеше министърът на земеделието и храните от настоящото правителство Найден Мирославов, от дясната му страна беше скандално известният варненски играч Велимир Магурев, а четвъртият беше собственикът на хотела, който по цял ден угаждаше на VIP-тройката.

– Гостите дойдоха… – съобщи видимо на всеослушание адвокат Младенов, но после демонстративно се наведе и прошепна нещо в ухото на началника си.

С 1 и 2 част на романа „Кървава власт“ можете да се снабдите чрез поръчка ТУК

http://youtu.be/2FVvGRXfj88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *