Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Само в България: Конфискуват имот на млада жена защото работила като проститутка във … Франция!

Отнеха имот на проститутка

Съдът в Пловдив постанови конфискация на триетажна сграда в центъра на града, защото младата собственичка закупила имота с пари, които изкарала като проститутка във Франция. Според обвинението, доходите са спечелени по неморален начин и това налага тежкото наказание.

Дамата с иницали В. К. е получила условна присъда заради това, че в продължение на пет години се е подвизавала в чуждата държава, от което се облагодетелствала с повече от 360 000 лева. За периода тя направила 83 превода на парични суми чрез куриерска фирма, които разхвърляла в различни банки.

Госпожицата показала и предприемачески дух, като с част от парите си купила общо три имота – жилище с големина около деветдесет квадратни метра в Пловдив, 372 квадрата дворно място и селски имот в близост до града. Всички сделки са изповядани пред нотариус.

Отнеха имот на проститутка

Според доказателствения материал, жената всяка година прекарвала по около три месеца във Франция. Там не само проституирала, но и помагала на неопитни българки да навлезат в занаята, като им уреждала квартири и клиенти. Не се уточнява, дали е получавала комисион за услугите си.

След като приключвала с участията в богатата държава, нашенката се връщала в България. Тук тя си почивала и не полагала никаква общественополезна дейност, не е имала трудово – правни отношения, не е подавала данъчни декларации. Органите надушили следите й, защото депозирала сериозни суми в няколко български банки.

Пред магистратите жената отрекла, че парите са придобити по безнравствен начин. Делото е гледано при закрити врата, за да не се огласяват интимни подробности от личния й живот и да не се нарушават правата на жената. Решението за отнемане на имущество в полза на държавата, може да се обжалва пред Върховния касационен съд.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KCQyJu6-zLU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *