Само „Българската Коледа“ показа смисъла на празника в тв-ефира- с видео

0

КоЛеДа1За седма поредна година се проведе благотворителната инициатива „Българската Коледа”. Може би единственото хубаво нещо, свързано с президента Първанов. Засега натрупаната сума е малко повече от милион и половина, като дарения ще продължат да се набират до последния ден от годината. Похвално е, че мобилните оператори поне този път се отказаха от своята печалба, в полза на кампанията.

Браво и на всички българи, които макар и задушавани от кризата, дариха своето левче за страдащите деца. Ако и всеки депутат си беше развързал кесията, а техните наистина са дебели, може би щяхме да се похвалим с още по-добър резултат. Но все пак с набраните средства до момента ще се помогне на близо петдесет деца и ще се купи техника за десет болнични отделения.

В концерта, проведен навръх 25 декември, се вкючиха все отбор юнаци: Данчо Караджов, Миро, Наско от Б.Т.Р – вече ветерани в проявата-, Дани Милев, Анелия, Николина Чакърдъкова. Те изпълниха дуетни песни заедно с тв-лицата на „БНТ”. Но малкия Крис, успя отново да вдигне залата на крака и да просълзи всички зрители. Момчето с ангелски глас и сърце, пя песен, подарена му от Графа, заедно с детската група „Бон-Бон”.

„Българската Коледа” е единственото мероприятие , което на фона от тв-бълвочите, показва какво наистина е Коледа: мир, любов, музика и надежда. Затова Skandalno.net ви поздравява с една истинска песен,изпята от истински човек.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *