Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съквартирантите скочиха срещу клана Радеви

Мира цялото семействоНе е приятно така, не е уютно, не е равностойно, каза в изповедалнята Станка Златева. Ние всички се борим сами, живеем сами, нямаме никаква връзка с близките си, а те са тук и четиримата. Мира Радева с любовника си и дъщеря й с мъжа си. Те имат опора един в друг, по-силни са заедно, ние сме си  сами. Затова номинирам Ивайло да се махне.

Със същите аргументи излязоха почти всички съквартиранти. Особено точна и рязка беше Ваня Червенкова. Не е честно така. Мира се вре навсякъде, обсебва всичко и всички. Самочувствието й е голямо, защото има опора зад гърба си. Аз пък искам тя да си тръгне, за да видим какво ще прави  така наречената й опора.

Други пък се захванаха с Ани и попитаха какво прави тя там. Не говори с никого, не контактува с никого, стои си с мъжа си и си говорят, или в спалнята, или някъде насаме в градината. Тя не е пълноценен участник. Тук сме уж да разкрием характерите си, но тя и думичка не казва да се разкрие. Тук е, а всъщност все едно я няма. Това са излишни играчи и мястото им е вън.

мира басна номиниранаТака семейството на Мира снощи отпра сумарно най-много номинации.  Павел Чернев води класирането с една точка, понеже издума доста обиди зад гърба на социоложката. Втори по най-много номинации пак се нареди Ивайло, веднага след него Мира. Коментиращите в студиото също се обединиха, че това не е ВИП Брадър фемили и че присъствието на толкова много членове на една фамилия е повече от дразнещо. При положение, че двама от тях се крият като мишки, но пък другите дразнят и за четирима.

Соня Култуклиева веднага демонстрира осведомеността си. Още през май месец Мира я поканила на кафе да я пита как е животът в Къщата, може ли да се издържи. И й издала, че я поканили да участва. Условието беше да вляза аз и те ще продуцират песен на Ани и ще я пуснат да се върти из българския ефир, казала Мира. Соня я насърчила да влезе. Още тогава знаех защо влиза, но вътре тя ме изненада.   Държи се адски дрезнещо и адски авторитарно. От нея това дете не може да гъкне. Човек трябва цял живот да се грижи за децата си, но и да им остави свободата и свободния избор. А тя е прекалено задушаваща. И спрямо децата, и спрямо Ивайло. Не е нужно да тича като квачка след него и да му слага възглавнички зад гърба. Тези всичките хора живеят в сянката й и не могат да изкажат собствено мнение. Единствено Иво я реже и й казва да се махне от главата му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *