Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сако докопа и бизнеса с проститутки

Стефан Бонев- Сако

Стефан Бонев- Сако

Ромският наркобос Стефан Бонев- Сако е разширил своята дейност и вече се занимава, и с проституция. Сако далеч не си играе на дребно, а е замаскирал няколко столични бардака като салони за масажи, за да печели стойностно от своите момичета. Всеки от  публичните домове дава щедро по 10-15 бона на собствениците на салоните за масажи, за да си кротуват, а останалото прибират Сако и сводниците му. „ За Сако работят стотина проститутки ‘’, издава столичен криминалист. Оказва се, че Стефан Бонев далеч не дебютира в бизнеса с нощни пеперуди, а има натрупан завиден опит зад гърба си.  Преди време сводниците на Сако изнасяли момичета да проституират  зад граница най – често в Германия  и Холандия, но веднага щом надушил, че куките го следят ромският тартор излязъл чист от блатото…

Бардак

Бардак

Според запознати обаче Сако се е отдръпнал, защото са го погнали другите големи в търговията на жива плът. През 2008г. в  два от бардаците на  Стефан Бонев избухнаха последователно бомби, за да му кажат на неговия език да не навлиза в чужда територия. Иде реч за публичните домове „Пантера“ и „Казабланка” при взривовете бяха ранени трима души. Един от пострадалите при предупреждението беше и управителят на „Пантера”  Борислав Николов – верен слуга на Сако.

В последно време обаче Сако се е почувствал доста по – сигурен в себе си и твърдо е сложил ръка върху бизнеса с проститутки. Предвид обстоятелствата Стефан Бонев умело е  пуснал по пързалката Алексей Петров и Тони Хамстера и  бързо е подлъгал техните  нощни пеперудки да заработват за него. Жриците на любовта на драго сърце приели новия си именит господар, поради зачестелите проверки на МВР  срещу Трактора и Хамстера. Явно този път ромския бос здраво е захапал кокала и няма намерение лесно да отдаде печелившите си публични домове на други вещи лица в занаята.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *