Съдят бащата на Галя Литова за педофилия !

0

momi4eБащата на манекенката Галя Литова, Камен Литов, се забърка в секс скандал с 14- годишно момиче. 60- годишният мъж, който дълги години е председател на Федерацията по кинология, имал няколкомесечна връзка с малолетна. Невръстното гадже на Литов обаче го хванало в изневяра и решило да го накисне пред полицията. Срещу бащата на Галя Литова ще бъде повдигнато обвинение в педофилия.

Камен Литов се запознава с момичето покрай киноложки изложби. Започват да си общуват, първоначално само чрез Фейсбук. Скоро след това, еротични есемеси започват да засипват телефона на детето. „Можеш да си ми внучка, но те искам като жена”, пише в едно от стотиците съобщения до бъдещата си любовница Камен Литов.

Камен Литов (в средата) връчва награди на киноложка изложба
Камен Литов (в средата) връчва награди на киноложка изложба

Не закъснява и първата среща между 60- годишният старчок и тийнейджърката. Отношенията им бързо се задълбочават. Момичето започва да не ходи на училище, за да прекарва целия ден с любимия си. Двамата имали и редовни полови контакти.

Три – четири месеца след началото на романса, ученичката случайно разбира, че Камен Литов има и друга приятелка. Момичето се разделя с него. Споделя със свой приятел за тайната си афера с възрастния мъж, а той я насърчава да подаде жалба в полицията.

галя литоваПървоначално момичето иска да го обвини в изнасилване, но униформените й обясняват, че не може да стане, защото била интимна с него доброволно. Все пак, Литов ще бъде подведен под отговорност за педофилия.

Председателят на Федерацията по кинология не за първи път се забърква в скандали. Камен Литов беше обвинен, че организира конкурси за кучета, за които няма лиценз. Дъщеря му, бившата манекенка Галя Литова, се забърка в сериозни неприятности преди няколко години. След участието й във „ВИП Брадър”, се появи брутално порно клипче с красавицата, в което прави секс с двама мъже. Манекенката имаше сериозни проблеми и със зависимостта си от наркотиците. Говори се дори, че Галя не се е скрила заради порно скандала, а е отишла да се лекува в чужбина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *