Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съдията по делото Чеци: Не виждам мотив за убийството на Яна!

Съдия Мариян Марков

Освобождаването на сочения за убиец Николай Русинов – Чеци от Софийския съд потресе мнозина граждани, които определиха това като поредното позорно петно върху съдебната система на България. Припомняме, че на последното си заседание, Чеци беше пуснат на свобода срещу 15 000 лева гаранция.

Магистратът взел решението – съдия Мариян Марков отговори на журналистически въпроси и разкри своята гледна точка по случая. В залата той показа увереност, но след това не изглеждаше толкова сигурен в преценката си. В крайна сметка, според него няма мотив за извършване на ужасното деяние, виждал само много версии.

Николай Русинов – Чеци

„Не виждам никакъв мотив за убийството. По тялото има косми от един човек и най – различни версии. Първо патоанатомите казаха, че смъртта е настъпила три дни преди да бъде открит трупа, после решиха друго. Това е много сериозен въпрос, който трябва да бъде решен” – заяви Марков.

Той допълни, че по негово мнение прокуратурата си върши работата, но в последните три месеца не е събрала и едно ново доказателство срещу Русинов, което било сред основните причини за решението му да го пусне. Към момента нямало как да се установи със сигурност, че Чеци е истинският извършител на садистичното убийство.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *