Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съдия съдейства на „Наглите“ и „Октоподите“- с видео

sadiqДействащ в момента съдия помагал на „Наглите” и на „Октопод”. Това заяви министър Цветанов, но отказва да назове името му. В момента въпросното лице се разследва. А пък повечето „Нагли” излязоха от затвора, в скоро време и Алексей Петров ще ги последва.

Магистратът се подслушва от известно време. Засякани са негови разговори със задържани лица при двете антимафиотски операции, както и с техните адвокати. Въпреки това, събраната до момента уличаваща информация не е достатъчна за повдигане на обвинение.

Наглите излязоха "по терлички" от ареста

Наглите излязоха "по терлички" от ареста

Какво ли още е необходимо? Министър Цветанов вече предупреди индиректно съдията, който и да е той, че е следен!

Силовият министър, както и шефът му Борисов, обичат предварително да се хвалят какво ще правят. По този начин обаче, сякаш съветват въпросните разследвани хора какво ще им се случи. След като името на този съдия е класифицирана информация, тогава не би трябвало да се говори изобщо за водената разработка- така е логично. Нека първо да го хванат, пък после да говорят кой, какво и защо.

Ако освободените „Нагли” по някакъв начин са облагодетелствани от връзките си със съдията- как може sadiq2този човек все още да е оставен да работи! Може би чакат и Алексей Петров да излезе и тогава да арестуват магистратът.

Възможно е и такъв магистрат изобщо да няма, а това да е само оправдание, заради критичния доклад на ЕС към съдебната ни система. Ако има- толкова по-зле. МВР пак се туткат и не реагират.

„Наглите“ обаче си излизат един по един. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *