Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съдия блудства със студентка, станало грешка

sadiq1Зам.- председателят на съда в Перник, Виктор Георгиев, беше обвинен от студентка, че блудствал с нея и я държал насила във вилата си. В показанията си момичето разказва, че магистратът смъркал кокаин заедно с местен бандит, който има присъда зад гърба си. Ден след като подала жалба в полицията, жертвата я оттеглила. Съдията обяснил, че е станало недоразумение.

Ася Петрова била поканена на купон във вилата на магистрата от своя приятелка Бети, която е близка с него. Студентката първоначално отказала, защото на другия ден трябвало да става рано за лекции. Минути след като отклонила поканата, й се обадил домакинът Виктор Георгиев. Съдията обещал, че ще я закара сутринта до университета и няма да

Съдия Виктор Георгиев

Съдия Виктор Георгиев

 изпусне занятията си. Тогава Ася приела офертата.

Когато пристигнали във вилата на магистрата, там вече ги чакал Калин Кралчев – Боксьора, местен бандит с присъда зад гърба си. В разгара на среднощното парти, полято обилно с алкохол, Боксьора извадил пакетче с кока  и двамата със съдия Георгиев започнали да шмъркат. Момичетата не се присъединили към тях.

Призори, Ася напомнила на магистрата, че трябва да я върне в София. Той обаче отказал и я пратил в една стая с Боксьора. Бандитът се опитал да я склони да правят секс, но тя му отказала. Калин не се отказал и тогава студентката започнала да вика. За отрицателно време в стаята се появил съдията. Нищо не казал, а взел момичето на ръце и го отнесъл в друго помещение. Нахвърлил й се и започнал да я опипва.

В паниката Ася се сетила, че има роднини в съдийските среди и го заплашила да им разкаже всичко. Магистратът се сепнал. Тогава й казал, че само ще свърши пред нея. Момичето си покрило лицето си с ръце, за да не гледа. След като се изпразнил, съдията я помолил да не казва на никого за случилото се, дори на приятелката й. Закарал я в дома й.

Два дни по- късно, Ася Петрова решила да подаде жалба в полицията. Описала подробно ужасяващата вечер. На следващия ден обаче оттеглила показанията и казала, че си били изкарали много весело. Пред РПУ- то я чакал съдия Георгиев.

Пред журналисти, зам.- председателя на пернишкия съд казал, че Ася и приятелката й Бети се били скарали, а първоначалните показания на студентката определил като недоразумение. Все пак, магистратът не отрича, че бил в компанията на осъждан престъпник, но му бил роднина и нямало как да го изгони.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *