Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съдебно дело срещу Лъжепророк стартира у нас! – с видео

Емил Лещански
Емил Лещански

На уникално за България съдебно дело ще станем свидетели следващия месец. Тогава пред Темида ще се изправи Емил Лещански, който си изкарва прехраната като астролог. Негови хороскопи се публикуват ежедневно в някои от столичните вестници.

Почти никой не му обръщаше внимание, освен вярващите в подобни неща хора, които не тръгват на

Лещански умува над въпроса: Къде сгреших?!
Лещански умува над въпроса: Къде сгреших?!

работа, преди да са погледнали какво им вещаят „звездите”. Миналата година Лещански се изцепи по начин, който малцина гадатели си позволяват. Той публично „предсказа”, че в нощта на Великден 2009 г. град Хасково ще бъде изравнен със земята от чудовищно земетресение. И макар по дебелите книги да пише, че земетресенията не могат да се предсказват, а специалисти разясняваха, че земните пластове под южния град не дават никакъв чатлак за задаваща се подобна опасност, хората истерясаха. Стотици хасковлии нарамиха децата си, спални чували, одеяла, ядене и предостатъчно пиене и отидоха да спят под открито небе.Такава паника в мирно време и старците не помнят.

Хасковския астролог не вярва на уредите за предугаждане на земетресения!
Хасковския астролог не вярва на уредите за предугаждане на земетресения!

19 април дойде, под Хасково земята дори не трепна. И хората както бяха развеселени от дългото пиене и ядене през нощта, взеха, че побесняха. И заслужено нападнаха астролога, който очевидно прекалено много сам си вярва.

На 17 май 2010 година Лещански ще се гърчи пред съдиите и ще трябва по някакъв смислен начин /ако въобще има такъв/ да обясни защо е вкарал в толкова опасна заблуда цял един български град. И да си плати за гяволъка – ако това ще му е наказанието, което предвижда закона – до 5000 лв. глоба. Или пък да търка наровете на затвора две години, ако съдиите преценят, че прекалено много се е олял за чужда сметка… skandalno.net
Шарлатанин ли е хасковския астролог Емил Лещански?! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *