Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съдът отнема незаконната къща на Цветелина Бориславова

Цветелина Бориславова

Цветелина Бориславова

Бившата интимна приятелка на Премиера купила луксозна къща в центъра на София на в пъти по-ниска цена от реалната. Новината нямаше да е скандална, ако ако при купуването на лукс имота банкерката – богаташка не беше имала вземане-даване с измамница, която е издирвана от Интерпол.

cvetelina9Специалисти в братша с недвижими имоти определят, че цената на въпросната къща е около 4 млн. евро. Цветелина Бориславова може да бъде лишена от нея, макар че я закупи сравнително скоро. Причината е, че

В незаконно придобития от цветелина имот се помещава и исландското консулство

В незаконно придобития от цветелина имот се помещава и исландското консулство

предишната собственичка на имота е измамница, а сделката около покупко-продажбата не била чиста.

Бориславова откупила къщата, която била ипотекирана. Първите собственици, които са продали сградата на измамницата, са завели дело срещу нея в Страсбург, защото с покупко-продажбата брокерката-менте ги накиснала да плащат огромни неустойки. Делото още не е приключило и Европейският съюз проявява голям интерес към него.

Консулството на Исландия е дом и на Цветелина Бориславова

Консулството на Исландия е дом и на Цветелина Бориславова

Цветелина Бориславова живее във въпросната къща заедо с дъщеря си. Местонахождението ҋ е изключително удобно за нея, защото работи съвсем наблизо. В луксозния имот се помещава и консулството на Исландия у нас, тъй като бившата на Бойко е почетен консул на островната държава.

Измамницата, която продала къщата се казва Мариана Тодорова Маркова. Интерпол я издирва от осем години заради нечисти сделки с недвижими имоти. Тя купувала различни имоти, след това ги залагала срещу огромни

Цветелина и Бойко се разделиха преди 2 години - Гледали в различни посоки

Цветелина и Бойко се разделиха преди 2 години – Гледали в различни посоки

заеми, а междувременно ги препродавала.

Аналогичен е случаят и с богатата банкерка. Тя се сдобива с къщата на много занижена цена. Всичко било така добре изпипано, че нотариусът, заверил сделката и Цветелина Бориславова не могли да заподозрат нищо нередно.

Според Интерпол в момента измамничката се укрива в България. Интересното в случая е, че Цветанов и МВР не са предприели никакви действия за залавянето ҋ. Ако обаче това се случи, богатата банкерка най-вероятно ще изгуби неправомерно закупения имот.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *