Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Съдът: Маргините са невинни!

Маргините

Доскоро сочените за водачи на престъпните групировки у нас братя Красимир и Николай Маринови, бяха окончателно оправдани и признати за невинни от Върховния съд.

Те бяха разследвани по подозрение в противозаконно притежание на огнестрелно оръжие, участие в организираната престъпност, подготовка за ликвидиране на генерал Любен Гоцев, бизнесмените Никола Дамянов и Иван Тодоров – Доктора.

Старт на делото по тези обвинения беше даден преди около 6 години и първо Софийският апелативен съд се произнесе, че братята са невинни. След като това стана, поркурорът на процеса подаде молба за преразглеждане на делото, до последната инстанция ВКС.

Съдебната палата

Мотивите му за това бяха, че по отношение на процесуалните правила са допуснати груби грешки, което се изразява с отказ да се изискат още материали, да бъдат призовани нови свидетели, както и да бъдат събрани повторни сведения от определени свидетели. Тогава прокурорът поиска да бъдат извършени допълнително техническа и съдебномедицинска експертиза.

Сега Върховният касационен съд излезе с решение, че вината на Маргините не може да бъде потвърдена без доказателства, основавайки се само на предположения. ВКС изказа съгласие с прокуратурата, че на предишна инстанция са допуснати редица процесуални нарушения и присъдата е била погрешна.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2iObanc_b78

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Съдът: Маргините са невинни!

  1. oiasmn Отговор

    24.02.2012 в 9:13

    момче, Маргините са невинни по организирането на престъпна група и убийства, те са отговорни само по прчкото изпълнение на поръчката, уохохохохохохохоххохохохо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *