Събирачи на дългове погнаха Ива Екимова

0

Ива ЕкимоваЗабравена вноска  и дълг от 1200 лева принудил водещата  на „Жените говорят” Ива Екимова  да плати четири пъти повече пари  заради  разсеяността си. Тя даже била преследвана от съдия-изпълнител, на когото също трябвало да плати такса.  Новината сподели  самата тя в  „Сблъсък”, на който  пробно бе водещ победителят от първия сезон на „Къртицата” Любомир Жечев.

В телевизионната битка Екимова твърдо застана на позицията „не” на живота на кредит.  Тя жестоко се е опарила от институциите, от банките, от липсата на разбиране към клиентите и преследването им до дупка, включително и със заплахи и блокаж на банкови сметки.  А нейният аргумент е железен, защото все още има разправии и пресни спомени от битката си с институциите.

Спортният журналист Крум Савов пък твърдо вярва, или поне му е платено да вярва, че без кредит не можеш да си позволиш нищо от хубостта  на живота –  дом, екскурзии, екзотика, романтика и  добро образование.  Той пък е на принципа живот на кредит. Малко по-умерена позиция заеха другите двама гости, които са  на мнение, че кредити можеш да си позволиш, когато си сигурен как ще ги плащаш. В момента четирима души водят „Сблъсък“, а зрителите ще определят кой се е справил най-добре и ще бъде следващият водещ на предаването.

Иван и Андрей се оттеглиха от култовото си шоу, тъй като имат прекалено много работа, а от 4 януари ще започнат кастингите за участници в новия сезон на „Къртицата“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *