С пари на ГЕРБ Веселин Маринов весели Аксаково

1

Придворният певец на ГЕРБ и големият приятел на вътрешния министър Цветан Цветанов – Веселин Маринов ще радва цялото население и гости на варненското село Аксаково тази вечер. Естествено безплатно, защото на него има кой да му плаща.

За празника на селото е подготвена богата програма, която започна от сутринта и ще завърши в тъмни нощи, точно с концерта на Веско. Въпреки жегите с огромни усилия аксаковци празнуват с пот на челото. Потен ще се появи и всенародният любимец, но това няма да прави впечатление на фона на общото мокро и понамирисващо общество.

 Кметът на Аксаково е обещал да плати от джоба си хонорара на знаменития певец, а колко е този хонорар, вече е партийна тайна. Самият кмет пък бил печално известен като касичка без дъно на партията-майка. Още снощи Бойко Борисов кацна на Варненското летище с правителствения самолет и отседна в гранд-хотел „Варна“. Според едни той е отишъл на правителствено заседание в Евксиноград, където още по плажа опъва морни тела половината правителство.

Според други е решил да участва в няколко мероприятия в сянка и на сянка, защото изборите наближават. Трети са се басирали, че ще се появи в селото, за да покаже, че е човек от народа и да поздрави народа за празника му. Четвърти обаче са сигурни, че няма да отиде до селото, защото там няма нито една лентичка за рязане и разходката му ще се обезсмисли.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=rFm3I977d_k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *