С колко жени е спал Румен Вълка?!

2
Манекенката Ася Христова също има дъщеричка от Вълка
Манекенката Ася Христова също има дъщеричка от Вълка

Бившият вече боклукчийски бос на София Румен Гайтански – Вълка е един от най-изявените плейбои у нас. Той има четири дъщери от четири различни жени, а междувременно е бил с още редица известни родни красавици. Дали заради финансовото си състояние или заради чара си, Гайтански е като магнит за всички хубави дами. По непотвърдени данни имането му възлиза на над 300 млн. лв. Кои са най-известните жени, които са попадали в харема на Вълка?!
Настоящата приятелка на бизнесмена се пази в дълбока тайна. За нея се знае само, че се е изявявала като манекенка по родните подиуми. За да не бие на очи, Гайтански винаги излизал освен с нея и с още няколко красавици, така че любопитните погледи да не разберат коя всъщност е интимната му спътничка. Най-често собственикът на фирма „Волф“ разпускал в столичното заведение „Блек лейбъл„.
Най-голямата любов на Румен Вълка до ден днешен остава носителката на титлата „Мис България 2001“ Ивайла Бакалова. Говори се, че двамата все още се срещат периодично, като поводът за това не е само общата им дъщеря Рая. Любопитното е, че когато

Румен Гайтански - Вълка
Румен Гайтански - Вълка

двамата се запознават през 2002 г., Ивайла все още не е любовница на шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов. В този период между Гайтански и Павлов прехвърчат сериозни искри заради манекенката. Година по-късно, когато Илия Павлов е убит, полицията разследва и версия, свързана с любовен триъгълник. Румен Вълка е привикан да дава показания.
В крайна сметка той и Ивайла заживяват в нов апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Появилата се на бял свят Рая е третата дъщеря на бизнесмена. След като двойката се раазделила, Румен Гайтански преписал мезонета на Рая и оставил Ивайла да живее там. И до днес той плаща издръжка в размер на 6 хил. лв. на бившата топ манекенка.
Другата сериозна жена в живота на Румен Гайтански е отново манекенка – Ася Христова. Двамата се запознават в изискан ресторант в Ню Йорк. По това време бизнесменът е на работна срещаа там, а Ася има ревю. На срещата присъства и друга родна грация – Соня Васи, която изиграва ролята на сватовница. Не след дълго Румен Вълка купува лъскаво ферари на Ася Христова, с което тотално печели сърцето й. Връзката им изкристализира в раждането на четвъртата дъщеря на Гайтански – Тея. Следва период наа множество взаимни изневери преди манекенката и бизнесмена окончателно да се разделят. Христова признава: „През цялото време докато беше с мен, той се връщаше на прибежки при Ивайла“.

Ивайла Бакалова с дъщеря си Рая
Ивайла Бакалова с дъщеря си Рая

Самата Ася Христова е една от най-похотливите девойки у нас през последните години. Говори се, че още в ранните си години на манекенка е имала взимане-даване с шефа на ВИС-2 Жоро Илиев. След това последователно през кревата й минават Тодор Славков, алкохолния бос Милко Талев, Емил Кошлуков и Христо Сираков, по-известен като Ицо – стоте манекенки. Докато пробива на подиума в Милано пък, тя върти любов с богат италианец на име – Александро.
Днес и Ася получава тлъста издръжка от Гайтански заради общата им дъщеричка. Вълка обаче не е имал официален брак нито с нея, нито с Ивайла Бакалова.
Първата българска жена, от която Румен Гайтански има дете, се казва Елена. Тя е и една от малкото обикновени девойки, които не са се занимавали с манекенство, преди да попаднат в прегръдките на Вълка. Говори се, че забременяването й не е било планирано, а е станало инцидентно. До последно обаче Елена криела бременността си, за да се обвърже сигурно с богатия си мъж чрез дете. Сега Елена живее с 10 години по-младия от нея банкер Венелин Тетимов и също събира месечна издръжка от Вълка.
Първата съпруга на Румен Гайтански е чужденка. Жени се за нея още по соц-а, когато е шофьор на директора на РПУ –

Манекенката Ася Христова се скъсала да изневерява на Румен Гайтански
Манекенката Ася Христова се скъсала да изневерява на Румен Гайтански

Кремиковци Ангел Стойчев. Още тогава Румеен Гайтански се очертаава като надежден кадър и Държавна сигурност го командирова в тогавашната Федерална република Германия. Там по поръчение на ДС той се жени за много по-възрастна от него германка. Бабата имала титла на херцогиня, но на службите била интересна заради голямото си богатство.
Доста развратни са биили годините на Румен Гайтански преди да срещне Ивайла Бакалова. Почти всякаа седмица той посещавал елитните стриптийз барове в София и пръскал по 5000 долара на вечер, разказват запознати. Вълка винаги си поръчвал уиски, което пиел със сламка и наемал две-три от най-хубавите танцьорки, които да го забавляват цяла вечер на лично шоу.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

 1. Безкрайна пошлост залива страната
  Шири се слободия
  Липсва свободата

  Протеста разлива се
  Да я върне отново
  А средния българин
  Чака наготово

  ..Така я караме
  От памти века
  На власт е мръсника
  Обяздил човека

 2. Не само пошлост а това е аршинат, по който ни мерят така, че ако жена ви не получава месечна издръжка от 6000 лв, е защото не е толкова красива колкото ивайла бакалова!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *