Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Рут официално призна: Бременна съм!

Рут съм бременнаДа, вярно е това, което се пише във вестниците и сайтовете през последната седмица. Да, бременна съм, потвърди в ефир Рут Колева и отрече това да се е случило в стаичката за свиждания и забавления.

Просто била излязла от базата за поредното си участие и се срещнала с гаджето си Калоян в тяхната квартира.  В бързината не взели мерки за предпазване. Много ми е неприятно, че такъв чисто личен проблем се обсъжда в ефир, каза тя. Чисто мое си е решението какво да направя, дали да остана в играта или да си тръгна, аз съм здрава и силна и мога да остана и да  участвам в по-леките мисии и да преценя дали са опасни за мен. Рут падаКоментиращите веднага се хвърлиха да спорят тя може ли сама да отгледа бебето си, ще се събере ли отново с Калоян, с когото се разделиха и тя се метна на врата на Любо, дали ще направи аборт в името на кариерата си, или ще предпочете да роди малкото човече, което расте в нея. Те се отплеснаха дотам, че стигнаха чак до прирастъ в България и че са направени 50 хиляди аборта миналата година.

Не е ваша работа какво ще правим отсега нататък, отряза по телефона Калоян. Това е личен въпрос и се обсъжда от двама души, не от един милион зрители. Вие като че ли си умирате от кеф да се случи нещо такова и да бърникате в душите на хората. След което демонстративно затвори. Участниците обградиха Рут с внимание и съчувствие и започнаха да се отнасят с нея като с порцеланова кукла. Те не й позволиха да носи червеи по хлъзгава повърхност и я отавиха настрани. Скептични зрители обаче си припомниха девиза на предаването, че нищо не е такова, каквото изглежда. И ако бременността е измислена и във фарса участват Рут и приятеля й, то тя със сигурност е Къртицата, защото кой ще вземе да гони бременна жена от предаването? Те обърнаха внимание и че тя е знаела за случилото се от две седмици, но участва в доста тежки мисии, без да й мигне окото, което не е характерно за една бъдеща майка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zt38592Ju7c

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Рут официално призна: Бременна съм!

 1. Дана Отговор

  22.05.2013 в 15:19

  Какво ви интересува Рут дали е бременна или не.Да не би вие да сте много стока.Вие глупаци като се разведохте да не би да са ви изправяли пред цяла Б-я и да са ви държали сметка защо се развеждате.Двамата опусуми търсят само сензация.

  • Ставри Отговор

   23.05.2013 в 0:05

   искаш да кажеш двата пИдала…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *