Рут Колева заряза годеника си и се нахвърли на Любо

0

Певицата окончателно разкара Калоян

Рут Колева и Любо
Рут Колева и Любо

Певицата Рут Колева най – накрая реши отговора на въпроса дали да остане вярна на приятеля си Калоян или да задълбочи розовия романс с баскетболиста Любо Жечев. В крайна сметка тя се отдаде на атлетичния спортист и докато останалите искаха прошка в навечерието на Великден, тя се хвърли в обятията на Любо.

При старта на „Къртицата” Рут Колева се кълнеше, че актьорът Калоян е мъжът на живота ѝ и никога не е била толкова влюбена, колкото в него. Съжителството с атрактивния Любо обаче явно си каза думата и като всяка слаба жена, тя набързо забрави всичките си клетви за вярност и вечна любов.

Рут Колева изпадна в истерия
Рут Колева изпадна в истерия

Припомняме, че Рут Колева и Любо се драгосаха още в началото на телевизионното шоу. Искрите се разхвърчаха толкова бурно, че на Калоян му се наложи да влети в шоуто по спешност, за да варди своята невярна принцеса. Певицата после сподели, че двамата са имали доста „дълбок” разговор, при което отношенията им окончателно се вледенили.

В навечерието на Великден Рут Колева и Любо се отдадоха на страст и ласки, но преди това не пропуснаха и сухата тренировка по чукане с великденски яйца.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HKGxkJnbn9g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *