Рут Колева пак изпсува яко, този път медиите

0

рут и любо1Рут Колева пак използва излизането си от Базата, което май вече е нещо обичайно и се хвърли върху лаптопа си, за да научи последните клюки за себе си и да наругае някого от профила си във Фейсбук.

Този път не се метна на Калоян да му каже какво мисли за него, или пък да насоли както тя си знае клюкарките и „селските пръчки“. Сега на прицел се оказаха жълтите медии, които сигурно са най-виновни за положението, в което е изпаднала. Няма 50 бона хонорари, няма и аборти, има бездушевни хора – fuckyouyellowpress! – написа тя. И използва влизането в профила си да си направи реклама на новия клип. обща Кърт

Припомняме, че вчера се появи новината, че певицата е махнала бебето. Отговора – няма аборти може да значи и че никога не е имало бебе. Защото прекалено много бъдещи майки са сигурни, че във втория и третия месец им е най-лошо, повръщат, некомфортно им е и не биха могли да лапат змии с уста, нито да тичат след крави и да си свиркат, търчейки из базата от сутрин до вечер, а явно тя търчи и извън нея. И ако псувнята за аборта може да се приеме по някакъв начин като афект, то отричането, че й е платено да разкаже за бременността си е пълна наглост.

Самите продуценти потвърдиха, че са й платили, за да си признае, че е бременна, а в ефир тя не отрече. Тогава какво са й виновни медиите, като пишат един известен на цяла България факт? Или все пак се е обадила малко съвестта й, че неродено бебе не се продава и не всичко в този живот е пари. Може би, но едва ли. Все повече хора съзират в поведението на певицата фалш. Вече няколко пъти са изгледали сцената с така нареченото напиване и въвличането на Деян Донков в скандала. Дори психолози са готови да се закълнат, че в това напиване и захвърлянето на микрофона има нещо неистинско и театрално. Същото е и с буквално изнасилената раздяла с Калоян, а още повече си личи играта в свалянето на Любо. Успех, Рут! Въпреки псувните, хората преценяват поведението ти отстрани и то може да бъде оправдано, единствено ако си Къртицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HDnQYnkQMF4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *