Рут Колева: Мразят ме, защото не съм комунистическа лицемерка

0

Рут кавга ЛюбоРут Колева си  направи годишна равносметка за 2013  и успя да скандализира веднага част от хората, а други 2000 пък харесаха поста й. Скочих с парашут, ядох печен плъх и око на коза /има предвид „Къртицата“/ слушах и гледах The Prodigy за четвърти път, и Atoms for Peace ги видях  за първи.

Пропътувах почти цяла Европа с брат ми, влюбих се в Лондон и Париж ! Видях Мона Лиза, „Слънчогледите“ на Ван Гог и апартаментите на Наполеон. Слушах песните на  невероятни улични музиканти пред църкквата Notre Dam, и се качих на върха на Айфеловата кула, хвали се тя.

Изнесох се три пъти от квартирата си,  спасих една котка от  смърт. Изкарах изпита за шофьори и си татуирах диамант. Простих цели пет изневери и издадох сама албум, по който работих  повече от година.  Живях цели три месеца с 54 камери, напих се, ходих на мач и в Двореца в Балчик, където беше супер яко.

Успях да накарам естрадната гилдия да ме намрази, понеже  не съм комунистическа лицемерка. Пах на много места, запознах се с много хора. Влюбих се два пъти в неподходящи мъже и преглътнах много обиди.  Горда съм. Доволна съм“, обобщава певицата.

Чудесно автоинтервю, понеже никой не се е сетил да й поиска истинско, а тя не може да стои в сянка. Само че интервюто е избирателно и би трябвало да се добави: направих аборт, убих собстевното си дете без да ми пукне, веднага скочих в леглото на друг, лъгах, държах се отвратително с хора, които са обожавани от цели поколения, гаврих се с певците от „Музикална академия“, пусках компромати за тях,  за да спечелят моите хора, зъбех се на всеки, не победих, но ме запомниха, понеже не съм комунистическа лицемерка. Доволна съм!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rqnu6fjOdhI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *