Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Рут Колева: Махнах детето, но след десет години ще родя две!

Рут съм бременнаРут Колева обави, че в бъдеще се вижда като майка на две деца. Тя даже била избрала имената им –  Гоя и Захари.
Момиченцето ми ще има странно име, но аз също имам странно. Важното е да го обичам и то да ме обича. Певицата нито знае кой ще е бащата на въображаемите й отрочета, нито къде ще се родят. Но и сигурна, че това ще се случи и то след десетина години и ще ги обича много.
Високопарните й слова бяха изречени, за да измие неудобството, че изстърга от себе си бъдещото си дете и го хвърли в болклука на известна гинекологична клиника в София. рут и любо1След като забременя от приятеля си Калоян, след като обяви пред цяла България, че носи дете и още не взела решение какво ще го прави, веднага след като излезе от „Къртицата“ тихомълком влезе в клиника и го махна. След което лицемерно се размечта пред камерата, че след десет години ще гледа две отрочета и ще копае домати в двора на къщата си.  Тя обясни решението си да се отърве от бебето с това, че ще й е трудно да е самотна майка, че ще трябва да се лиши от много неща в името на детето, че няма накого да разчита да й помага и не на последно място, че самата тя е изпитвала това. Майка й я изоставила, като била на десет години и за нея се грижел баща й и баби.
Абсолютна лъжкиня без грам отговорност, каза бившият й Калоян. Аз все пак съм баща на това дете и можехме да се разберем и да го оставим. Но тя хукна след Любо. Дори в деня на аборта ме излъга, че има работа вечерта и пак се срещна с Любо. Отвратен съм и от държанието й в „Къртицата“ и след това. Тя продаде тайната за нашето дете за 8000 лева допълнителен хонорар. Мога да я разбера, че се чувства млада за отгорността да е майка. Но не мога да я разбера защо поиска пари, за да признае, че е бременна и защо трябваше да занимава цяла България с това бебе. Не се ли сети, че дълги години хората ще я свързват не с друго, а с аборта, каза сърдито Калоян.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Рут Колева: Махнах детето, но след десет години ще родя две!

 1. Калиопа Отговор

  04.07.2013 в 8:30

  След десет години нито ще пее нито ще роди.

 2. Въсо Отговор

  04.07.2013 в 9:48

  Е такива боклуци са виповете у нас. Е такива боклуци и протестират в момента и ни налагат как да живеем. Ами ако майка й я беше абортирала?

  • Ставри Отговор

   06.07.2013 в 16:05

   Щеше да направи добро на всички ,включително и на самата Муууут,тя сега прилича на крава а си я представете след 10 год…..ужаааас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *