Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Рут: Деян Донков малтретира физически и психически Радина

Радина плачеДеян и Радина имат много бурна връзка, но Радина изпитва страх от половинката си, заяви Рут Колева, която е приятелка на актрисата.

От една страна те имат много силна любов, но често изпадат в другата крайност. По-точно изпада Деян, който от много мил и любвеобилен, изведнъж става груб и непредвидим. Радина е под постоянно напрежение и страх. Тя прилича на дете, което непрекъснато е нащрек да не го ударят. Тя си призна пред всички, че жестоко я е оскубал и дори плака, но на другия ден му прости.

Аз не бих простила, но тя живее непрекъснато в страх да не бъде наранена, което показва, че е била нараняване не веднъж. И то физически. Радина и ДеянЗа психическия тормоз да не говорим. За мен Деян е джентълмен, силен мъж, но такъв мъж не бива да упражнява силата си срещу по-слаби от него. А той го прави и то с жената, която обича. Вижда се и от кадрите. Радина никога не е напълно спокойна, когато е насаме с него. Както я целува, може едновременно да дръпне косата й така, че да я нарани. Явно често прави така с нея. Редува нежност с физическа сила, за да покаже кой е господарят, разказва Рут.

Ние всички се изумихме на поредната му проява на ревност, този път от Тодор. Тодор на шега казва, че ако си имаме крава, ще я кръстим Жулиета. В момента Радина играе Жулиета и Деян възприе това като любовен намек към половинката му. А Тодор само се шегуваше и не вложи никакъв умисъл. Актьорът обаче вдигна скандал на Радина, че флиртува с Тодор, наказа я да спи в двора, а на другата сутрин нищо не помнеше и се учуди, че е била на двора. Прегърна я и я приласка.

Аз съм сигурна, че Деян обича Радина, но ревността му е страшна. Тя го гризе отвътре и той наранява физически жената до себе си. Ако това се случи с мен, аз няма да играя ролята на хипнотизираното зайче, а веднага ще се махна, защото такава връзка няма бъдеще, твърди певицата. Лично тя изрита без колебание мъжа, който поиска пари, за да дойде да я защити.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wma0x45H0K0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *