Русокосата Женевиев Мортън е най – секси африканка

3
Женевиев Мортън

Умопомрачителната Женевиев Мортън бе коронована за най – секси дама за месец юли в южноафриканското издание на FHM.

Поради факта, че локалната версия на мъжкото списание се разпространява не само в ЮАР, но и в някои от другите страни на Африка, то Женевиев съвсем логично може да бъде определена за най – сексапилната жена на континента.

Женевиев Мортън

Мортън е доста добре позната на модните корифеи и фотографи в САЩ покрай ангажиментите си в Ню Йорк и снимките за едно от най – престижните модни издания Sports Illustrated Swimsuit, на чиито страници изгря през 2010 –а и настоящата 2012 – а година. Женевиев не веднъж засвидетелства вкуса си към необичайни приключения, след като посмя да осъществи фотосесии на изключително опасни места, като например водопада Виктория.

Основната част от времето на русокосата прелест преминава в САЩ, защото работи в известната агенция за красавици IMG Models. Освен това, Мортън се опитва да изгрее и като актриса, но до този момент не особено успешно. Въпреки че не живее в родната си ЮАР, синеоката хубавица се самоопределя като стопроцентова африканка. Майка й е родена в Зимбабве, а баща й в Южноафриканската република, където тя прекарва цялото си детство.

Гледай умопомрачаващо видео с Женевиев Мортън:

http://www.youtube.com/watch?v=_iBSc51HMuQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *