Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Руслан Мъйнов се втали от любов

Руслан Мъйнов

Известният изпълнител Руслан Мъйнов се вталил в следствие на любов и трудна диета, на която се подложил заради нова изгора. Актьорът, който се изявява в хитовата сапунка „Столичани в повече” сам потвърждава за това и категорично заявява, че най – накрая е намерил жената на своя живот, с която иска да сключи граждански брак.

„Да, поотслабнах доста, ама все още не мога да достигна до двадесет килограма. Иначе се стопих от любов и глад. Искрено – искам да се оженя, защото това е нещото, което най – силно желая в този момент. Но то трябва да се случи само, насила хубост не става. Още повече при такова сериозно нещо като сватбата, защото носи лоши последици” – споделя винаги усмихнатият Руслан.

Руслан Мъйнов като Вашата леля

Той обаче твърдо отказва да разкрие самоличността на новата си изгора, за която е готов да се впрегне в хомота на брачния живот. Ловко финтира разпитващите и съобщава, че в най – скоро време ще трябва да си обнови гардероба, защото всичките му дрехи станали широки. За съжаление обаче нямал никакво време на хукне по магазините, защото бил ангажиран от сутрин до късна нощ с работа.

Ангажиментите по служба щели да му попречат тази година дори да посети родния си град Измаил, където за последно бил миналата година през лятото. Прекарал си чудесно с роднините и приятели от детските години, дори станал кръстник на три дечица на негови съученици.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=U-aclzkort4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *