Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Руслан Мъйнов се разболя от любов

Руслан Мъйнов

Доскоро усмихнатият актьор Руслан Мъйнов отново станал жертва на невярна жена и сърцето му се пръснало на хиляди малки частички заради несподелената любов. През последните дни изглеждал като болен и не искал да говори с никой, което сериозно притеснило най – верните му приятели.

Другарите на Руслан съвсем не знаели какво се случва и каква е истинската причиназа неговата тъга. Истината лъснала наяве, когато започнали да го натискат да отиде на лекар и да се прегледа, за да не се влошат нещата. Тогава той признал чистосърдечно, че е зарязан от досегашната си изгора Ева Тепавичарова, която го напуснала заради любовника си от чужбина.

Руслан Мъйнов и Ева

Сагата на Руслан и Ева започна по време на снимките на „Столичани в повече”, където играеха сплотеното семейство Лютови. Там Руслан се изяви като д-р Спас Лютов, а невярната Ева блесна в ролята на Йовка Лютова. Романсът им продължи и след края на снимките, но вече стана повече от ясно, че Мъйнов явно няма късмет с жените в реалния живот.

Преди години, Руслан стана жертва и в лапите на първата си изгора Александра Сърчаджиева, която го изостави безогледно, след като прониза сърцето му със стрелата на Амур. Двамата първоначално много се драгосваха и твърдяха, че не могат да живеят един без друг. На по – късен етап обаче, Александра избяга при Иван Ласкин, на когото роди дете.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *