Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Руслан Мъйнов погреба трима близки за година – с видео

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов

Тежък и мъчителен период преживява през последните години Руслан Мъйнов. Макар екранното поведение на актьора да не го издава по никакъв начин, той преминава през истинско сътресение в личния си живот. Звездата от развлекателното шоу „Комиците“ едва намира сили да продължи напред след като за отрицателно време се разделя с трима от най- близките си хора.
Най- тежко Руслан Мъйнов понася загубата на баща си. Таткото на актьора умира от скоротечна форма на рак. След нещастието Мъйнов споделя мъката си само с най- близките си приятели и не желае дори да си вземе почивка от снимките на „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“.
руслан мъйновТежките натоварвания в работата ме държи жив и ме карат да забравя поне за кратко този ужас. Ако не беше работата ми, нямаше да оцелея, споделя покрусеният актьор.
Съдбата обаче е безмилостна към Руслан Мъйнов. Малко след като погребва баща си, актьорът губи своя най- добър приятел, с който другарува много преди да се превърне в медийна звезда.
Изведнъж си отива и друга негова близка приятелка, която умира в съня си.
2010 г. беше най-зловещата година за мен. Така и не мога да проумея защо ми се стовариха толкова много трагедии за толкова кратко време. Може би съдбата ми дава знак, че трябва да променя нещо в живота си. А и по това време бях 33-годишен – на

Руслан Мъйнов, от времето преди черните облаци да се скупчат над главата му

Руслан Мъйнов, от времето преди черните облаци да се скупчат над главата му

колкото е бил Исус Христос, когато са го разпънали на кръста. След като навърших 34, се надявам лошото да е зад гърба ми, споделя Руслан Мъйнов.
Нисичкият пухкав комик явно наистина е решил да тегли черта на досегашния си начин на живот и да направи генерална промяна в семейното си положение. Не крие, че иска да си намери добра и послушна съпруга, която да търпи сприхавия му нрав и да не се сърди, че непрекъснато отсъства от къщи заради професионални ангажименти. Зарича се, че за нищо на света не би взел актриса за жена, защото с нея няма как да се разберат. Най-доволен ще е ако се ожени за лекарка или дама, чиято професия няма нищо общо с публичните изяви.
Руслан вече се замисля и за наследници – мечтае да има поне три деца от избраницата, която ще е тяхна майка.
Колегите на Мъйнов от театъра въобще не се дивят на щението му да сключи брак с медицински работник. Близки до актьора разказват, че в последно време той се е шашнал за здравето си и е развил чиста форма на хипохондрия. И при най- малкия

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов

проблем, Руслан Мъйнов търсел медицинска помощ, редовно следял всичките си показатели и хвърлял крупни суми за безсмислени изследвания.
Притесненията му обаче хич не са неоснователни, тъй като преди време лежа в болница в състояние на инфаркт, а лекарите едва успяха да овладеят високите нива на кръвнато му. Повечето килограми в теглото му допълнително влошават ситуацията и повишават риска от сериозни заболявания и увреждания на целия му организъм.
След като изгуби безвреме толкова близки до сърцето му хора, Руслан Мъйнов много се шашна. Притесвяна се и за личното си здравословно състояние. Откакто получи инфаркта пие по цяла шепа хапчета, необходимо е зорко да бди за здравето си и да избягва всякакъв стрес и напрежение в работата си и личния живот, коментират колеги и приятели на талантливия комик.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *