Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Руслан Мъйнов: Иван Ласкин да върви в клиника за алкохолици

Руслан Мъйнов

Заради невъзможността сам да се справи с проблема

Актьорът Руслан Мъйнов наскоро избухнал срещу своя колега Иван Ласкин и заявил, че мястото му е в клиника за алкохолици. По думите на негови приятели, той все още не можел да прежали Алекс Сърчаджиева, която именно Ласкин му отмъкна преди години и поради това не пропускал изгоден случай, за да го унизи.

След като Иван най – накрая призна пред цялата страна, че има действителен проблем с алкохола, Руслан буквално се разподскачал от щастие и дори се почувствал овъзмезден заради преживяната някога любовна мъка.

Иван Ласкин

„Хайде да я видим сега Алекс, като толкова го обича, как ще го влачи по клиниките за алкохолици, където му е мястото. Защото лечението на този проблем съвсем не е лесно нещо, свързано е с много усилия и рискове. Тя си пожела този товар, нека тя да си го носи” – коментирал популярният изпълнител.

Иначе, самият Руслан Мъйнов заявил, че възнамерява до края на следващата година да се ожени. Вече имал сигурна булка, чиято самоличност обаче пази в тайна, за да не му я отнемат. Единствено издал, че тя не е негова колежка, а медицинско лице и е с четири години по – млада от него. Умишлено я избрал да не е от неговата професия, защото повечето от актрисите били ужасни домакини и страшно завеяни в реалния живот.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *