Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Руслан Мъйнов и Ева Тепавичарова двойка и извън “ Столичани в повече “ ?

Руслан и Ева в сцена от "Столичани в повече"

Руслан и Ева в сцена от "Столичани в повече"

Руслан Мъйнов доста често намеквал на своята колежка Ева Тепавичарова от „Столичани в повече“, че се чувства повече от чудесно в нейната компания. Самата актриса, потърсена за коментар,  признава за назряващата страст помежду им.  Изглежда снимките на влюбеното семейство от сериала, който се излъчва по Би Ти Ви са на път да се принесат и в реалния живот. Руслан Мъйнов непрекъснато се любувал на прелестите на своята колежка и се стремял да й го показва по всячески начини. „Руслан беше много смешен, когато дойде на снимки и пред очите ми бутна вестник, в който пишеше, че сме интимни. Може и да е вярно!“, провокирал с усмивка комикът актрисата Ева.  Тепавичарова явно също храни надежди между нея и симпатичния пухкавелко флиртът да прерасне в нещо по – голямо, след като му отделя толкова голямо внимание и с нескрито желание не се свени да го направи публично достояние.

"Столичани в повече"

"Столичани в повече"

Едрата хубавелка от „Столичани в повече“ не крие, че намира популярния комик за изключително мил и забавен човек, с който тя обожавала да комуникира.“ Той е голяма смешка, много любим мой мъж стана“, споделя очевидно превъзбудена актрисата.

Дали между нея и Руслан Мъйнов нещата вече не са прераснали в нещо повече от флирт обаче и двамата отказват да коментират. Този въпрос става още по належащ  поради факта, че  Ева Тепавичарова  не желае да даде яснота има ли мъж, който е завоювал сърцето й и дали това не е самият Руслан Мъйнов. Актьорът пък изведнъж съвсем неочаквано спря да се вайка, че е сам от прекалено дълго време и ужасно самотен, може би пък вече не е.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *