Рускиня нокаутира бг обожател – прибраха я за хулиганство

0

Руска туристка си отмъстила на стар мераклия с неочаквана атака. Тя почивала миналата година в хотел в Сарафово и тази пак дошла. Още миналото лято собственик на заведение й хвърлил око и непрекъснато я закачал, но тя отбивала атаките.

 Това лято пак пристигнала и собственикът отново започнал да я задиря. Понеже тя не отвърнала, той се развикал след нея с обидни думи и я нарекъл крава. Жената побесняла заради кравата и се върнала назад да се разправя с нахалника. Той се хилил в лицето й и пак й повтарял, че е крава, след което се опитал да я блъсне. Тя обаче го блъснала по-силно.

Ухажването преминало в ръкопашен бой. На помощ на шефа си изскочил сервитьорът, който се опитал да хване жената за двете ръце. Внезапно тя извършила няколко светкавични движения и повалила нещастния сервитьор на земята. Собственикът се втрещил от гледката и се отдръпнал, а посетители извикали полиция.

Дамата, наречена крава, стояла невъзмутимо и изчакала да й щракнат белезниците. Тя е задържана за дребно хулиганство. Полицаите били силно изненадани от показанията й, а някои даже се разсмели. Летовничката заявила, че дълго търпяла обидите на ресторантьора, крава за нея означавало много голяма обида и силно я засегнала. На въпроса как така е успяла да нокаутира якия сервитьор, те се усмихнала и обяснила, че има черен пояс по карате. И ако ухажорът й пак я нарече крава, ще измете тротоара и с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *