Руски гейове ще се преселват в България

0

Руски гейове смятат да си купят къщи в България и да живеят свободно. Това обявили от групата на репресираните хомосексуалисти. Те се бунтуват срещу новия закон срещу хомосексуалната пропаганда, който беше приет през пролетта в Санкт  Петербург.

Забраняват се реклами на клубове за хомосекуалисти, забраняват се всякакви улични изяви и пропаганда на нетрадиционна любов и връзки. Предвидени са и глоби, а виден адвокат бе глобен 5000 рубли, защото развял знаме в подкрепа на правата на обратните. В България режимът е много по-либерален, там има гей-паради, обратните не са принудени да се крият и смятаме, че ще намерим много нови братя и сестри, твърди известен травестит.

Новината за свежото попълнение силно развълнувала нашите хора, чиито права не са толкова нарушени и които открито дефилират по улиците. Те отсега потриват ръце и смятат да направят една голяма хомосексуална общност с низвергнатите си събратя. Местните власти се надяват репресираните в Русия да не изпълнят заканата си. Доста от хомосексуалистите живеят кротко, уседнало и по двойки, но има и голяма част, която парадира с наклонностите си, рекламира ги, става агресивна и ги натрапва на обществото. Снимат се клипове и се пускат свободно в Интернет, както и цели оргии. Достъпът до скандалния снимков материал е свободен за всички, гледат го малки деца, а момченца, на които не им върви с момичатата, започват да съблазняват приятелите си. Заради изкривените представи за свобода, хомосексуализмът излиза на мода и започва да играе решаваща роля в ориентацията на колебаещите се.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *