Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Руската мафия търгува с кръв на неродени деца

Според руски лекари ужасната находка в уралското дере, която съдържаше близо 250 човешки ембриона, не е по причина нехайство, а следа, дело на медицинската мафия. Разкритието е на вестник „Комсомолская правда“.

В края на юли туристи откриха в Урал варели, пълни с ембриони. Вътре имаше 248 плода, добре съхранени и с имената на родилките и болниците, в които са лежали. Според една от версиите ембрионите са хвърлени от медицински ВУЗ, в който са правени изследвания. Но все още такъв ВУЗ не е открит. Медиците имат друга теория, след като са огледали добре материала. Това не били ембриони, а добре оформени бебета в различни стадии от бременността. Категорично някои от телцата не за от аборти, защото те са разрешени до 12-тата седмица от забременяването. Недооформените телца са на плодове в петия месец на развитие и лекарите са категорични, че става дума за криминални аборти.

Московският хирург Александър Теляшн твърди, че от бебетата може би са взети стволови клетки и са продадени прескъпо на богаташите да подмладят организма си. Със същите клетки успешно се лекуват и някои нелизелечими досега заболявания. Бизнесът със стволови клетки и бебешка кръв процъфтявал в страната и в него била замесена медицинската мафия, казва лекарят.

 Богаташите плащали скъпо за серума на „вечната младост“. Най-вероятно някой лекари принуждавали жени да правят аборти в петия месец, когато вече клетките са формирани, смятат медици. Пред жената се изтъква заплаха за живота й  или че бебето увредено. А след това недооформените телца се използват за търговия. Теляшин бил чувал, че и преди са намирани такива зловещи находки в горите и твърди, че е трудно да се докаже взимани ли са клетки от абортираните зародиши  или не.

ВИЖ ВИДОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *