Русенец вози главата на Бойко Борисов с колата си

1

Русенецът Спиро Янкулов  направи необичайна поръчка. Той пожела на предния капак на опела му да бъде изрисуван лика на Бойко Борисов. В характерна поза, замислен и строг.

Янкулов се хвали, че към возилото му имало необикновен интерес. Абитуриенти го искали назаем за баловете си, хората по улиците го приветствали и го поздравявали с високо вдигнати ръце. Е, не всички хора, признава той.

Янкулов е състезател по карате, футболист и мисли, че има много сходни интереси с премиера, на  когото е фен. Строгата му съпруга обаче не позволявала да дава колата си на други да й се порадват. Засега не е ясна реакцията на премиера към този странен жест на съпричастност и подкрепа. Той учтиво си премълча, когато бяха пуснати на пазара вафли с неговия лик.

На фабрика за чорапи пък отказал да бъде апликиран образа му, може би защото не желае да е на хората в краката. По време на изборите пък бяха пуснати бонбони, на чиято опаковка имаше надписи ГЕРБ и тук там и миниобрази на вожда. Коктейлно вино с марка „Борисов“ се появи на пазара, произведено в Германия и с голям успех поднасяно на партийните трапези. В заведения по морето има коктейл на има „Шамара на Борисов“. Според русенци почитателят на премиера обирал повече псувни и смръщени погледи, отколкото овации. Вафлите предизвикали отрицателна реакция у безработните и пенсионерите. Оптимисти смятат, че не е далеч денят, в който ще се появи и тоалетна хартия с лика на Борисов и към продукта ще има много силен интерес.

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *