Русата Златка затъна в кредити

0
Златка Райкова закъса тотално , вече се продава за 500 лв.

Златка Райкова тотално пропадна финансово. След като наркобарона Павел игра шута на русата Златка и се върна при законната си жена, хубавицата остана без финансова опора. Мина се не мина малко време и фалира и сватбената агенция на силиконовата бомба, на която тя възлагаше толкова големи надежди.  Сега Златка Райкова е затънала до гуша в кредити, които преди време трупаше, без да му мисли, защото се изживяваше като успешна бизнес дама, а и разчиташе на  стабилната финансовата подкрепа на Павел. За изненада на гранд дамата обаче не стига, че гаджето й я остави с едно нищо, но в момента тя далеч не е от най – търсените бръмчалки във вип средите.

Откакто Павел игра шута на Райкова, тя затъна в кредити....

Сега Златка Райкова разчитала единствено на безспорния си чар и името си, които залагала като гаранция пред банковите служители с молба да й разсрочат множеството кредити, които тя щяла да погаси на куп при първа възможност, злорадстват от обкръжението на русата Златка.  Само че едва ли за банковите служители името й на златотърсачка е достатъчно основание да оправдаят очакванията й.

Според запознати Златка Райкова дължи над 40 бона, а хич не й се щяло да ги връща, защото това би означало да забрави за реноменото си на вип принцеса. Столичните бръмчалки издават още, че Златето е яко закъсала и вече е готова да играе по свирката на всеки батко само за 500 лева, докато преди тарифата на Райкова не падала под 2 хилядарки.

Златка Райкова предложи брак и на Слави Трифонов! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *