Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Русата Златка скромно: Не съм спала с Коцето, бяхме само приятели

Златко КироРусата Златка категорично отрече да е спала с Коцето, докато той бил гадже на Райна. Няма нищо такова, тя си измисля, каза почти ядосано плеймейтката. Ние с Константин сме приятели, даже и досега сме приятели, имам му телефона. Наистина сме се чували и то много пъти, но никога не сме стигали до леглото. Просто бях изненадана като го каза.

Ние пък сме доста изненадани от това закъсняло откровение. Изветният Дон Жуан Константин има телефона на още по-известната мъжемелачка Златка, но видите ли, те само си другаруват и се обаждат един на друг, за да обсъдят прогнозата за времето може би. Звучи доста несериозно, та чак смешно. Освен това Райна предупреди Златка в Къщата, че се е изпуснала за онова нещо с оня човек и да е нащрек, ако я попитат. Тогава русото изкушение с изкуствената коса не попита за какво нещо иде реч, а само разбиращо кимна и каза добре.

Сега обаче Златка пее друга песен. Изобщо не съм минавала през леглото му. Изобщо не сме имали случайна връзка и то приключила набързо, каза гордо с изражение на светица Райкова.  При мен такива неща не са се случвали, камо ли с обвързани мъже. Е, Камен Куката беше женен, но явно това не се брои за обвързване.

Плеймеката нападна Райна, че обвинвала другите за това, че не й върви връзката. Не може да задържи един мъж и все другите са й виновни, изкоментира тя. Райна се държеше през цялото време с мен неприятно и подозрително. Непрекъснато ме предизвикваше, непрекъснато говореше какво ли не, само и само да ме засегне. Явно никак не ме обича, но то си е неин проблем. Аз не държа всички да ме обичат. Но лъжите, които говореше за мен не й пряват чест. Може да е решила, че аз съм й отнела Константин, но първо това не е вярно и второ защо се е засилила да ми отмъщава след толкова време?

Съжалявам я. Тя ме предизвикваше, дразнеше ме през цялото време, но аз се показах на ниво и изобщо не изпаднах в дречнави спорове с нея, гордее се сега Златка.

Според клюката обаче тя наистина е споделяла неведнъж леглото наизвестния с женкарството си  плейбой Константин,но кой знае защо не го признава.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *