Русата Златка си сложи силиконово дупе

0

Красавицата сама призна, че е „пипната отзад”

Златка Райкова
Златка Райкова

Малко позабравената, но все така красива Руса Златка призна преди ден, че наскоро е посетила известен пластичен хирург в столицата, за да „пооправи” малко задните си части. Операцията по имплантиране на дупе – менте се състоя в началото на този месец и това е причината да не се появи на последното светско мероприятие, на което изгряха всички звезди на хайлайфа.

Плеймейтката уточни, че желанието й е да оформи задните си части като на истинска бразилка, понеже намирала оригиналното си дупе за твърде сплескано и плоско. Това била причината да се подложи на неприятната операция, при която специалистите й поставиха силиконов имплант.

Златка Райкова
Златка Райкова

Русата Златка разказа още, че възнамерява напълно да зареже кариерата си на секс бомба и модел, защото е твърде изморена от всякакви участия в реклами и фотосесии. Само преди няколко дни отказала доста солиден хонорар за участие в промоционален видеоклип, тъй като нямала сили да понесе поредната медийна атака, съпътстваща всяка нейна проява.

Хора от светското общество обаче изказаха съмнение към искреността на Русата Златка и споделиха, че най – вероятно се отказва от участия, защото е бременна. Слухът за това тръгна преди три или четири месеца, но до момента така и не бе потвърден от официален източник.

Виж видео:

http://youtu.be/BG-6kYt1VhI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *