Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Русата Златка се хвърли в торба с червеи

Златка Р червеиРусата Златка се вписа веднага във всеобщата лудост в Къщата, след като й се падна мисия да бърка без да гледа в три торби и да вади батерии оттам.

И ако досега плейметката си е мислела, че влиза само във ВИП Брадър, лично тя се намърда направо в шоуто Страх. В торбите имаше слузеста маса, червеи и миризлив боклук. Тя инстинктинво бъркаше и отскачаше гнусливо, но знаеше, че всички я гледат, а от това зависи храната им.

За нейна чест тя изписка само няколко пъти и само веднъж едва се сдържа да не повърне. Но героично измъкна батериите и с мръсни ръце се озова в прегръдките на съквартирантите. Беше спечелила все пак 10 процента от бюджета им за другата седмица.

Прави впечатление, че Златка много бързо се внедри в изнервената и биеща се вътре компания. Тя е дружелюбна, усмихната и не се оплаква от нищо. Златка Р изповедНощем послушно скача в два и половина, когато засвири сирената и се мята в скривалището на двора. Веднага започна да помага и в домакинската работа и да изслушва всеки оплакващ се от нещо, но без да взима страна. Може би, ако беше влязла още в началото, сега щеше да е на циганско  кълбо заедно с другите. Но понеже още е „прясна“, се държи безупречно.

Най-изненадани са тези, които мислеха, че ще видят още една суетна и гнуслива красавица. Плеймейтката се вее вътре със скромни дрешки, разрошена коса и даже не си слага грим. Което показва, че не й пука как изглежда и не робува на мнението  на зрителите и не се докарва зардади тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *