Русата Златка преби любовник на Преслава

0
Златка Райкова

Миловидната плеймейтка Златка Райкова пребила от бой бившия спонсор на Преслава Цветелин Маринов – Цуни. Секунди преди това се сдърпала и с неизвестна гърла, която имала нещастието нахално да се изпречи пред погледа й. Търкалът се разразил в чалгарското сборище „Найт Флайт” преди двадесетина дни, а охраната на заведението гледала безучастно изпълненията на пияната Златка.

Коментатори припомнят, че това не е първата подобна проява на Русата и според тяхното мнение е крайно време властите да се намесят, защото хубавицата вече е потенциална заплаха за живота на населението. Преди около година, побойничката оформи много зрелищен търкал с друга своя опонентка, която също допусна грешката да й се звери в неподходящ момент.

В „Найт флайт” боят станал заради плевенският плейбой Цуни, за когото вече е традиция да се превръща в жертва на красиви жени. Във фаталната вечер той пристигнал придружен от две нежни девойки. Към едната засвидетелствал по – особено отношение, като давал мило и драго да се разбере, че използвачката Преслава не е единствената жена на света. Именно тази неизвестна красавица се сдърпала с Райкова в разгара на партито. Не е ясно коя от двете е инициатор на свадата, но в един момент хубавиците се хванали за чорлите и с буйни викове започнали да си отстояват правата пред любопитните погледи на охраната.

Преслава и Цветелин Маринов - Цуни

Драматичната схватка достигнала своята кулминация, когато непредпазливият Цуни тръгнал да разтървава разярените жени. Тогава озверялата Златка показала всички страни на кривия си характер и без много да му мисли, го цапардосала с една чаша в устата.

Ударът бил толкова точен, че дори и побойничката се уплашила от пораженията, които нанесла на Цветелин. От лицето му рукнала кръв, а секунди след това станало ясно, че кавалерът е и с изкъртени зъби.

„Не я знаем какви ги върши Златка, ама сигурно тренира някакви бойни спортове покрай Камен Куката. Така го плесна с чашата, че чак нея я заболя” – разказват свидетели на конфликта от драматичната вечер. Те допълват, че Златка е била в компанията на плевенския бандит Камен Балбузанов – Куката, който истински се забавлявал.

Пострадалият Цветелин Маринов отказал лекарска помощ, защото се притеснявал от именития си съгражданин и не искал да си създава повече проблеми. Към него веднага изпърхали няколко сервитьорки, които с подръчни средства изчистили кръвта от лицето му и го успокоили с другарска прегръдка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=nm7sBJMzhsE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *