Русата Златка: Пожелах си Георги и той се появи

0

zlatka-georgiЗлатка Райкова зверски отрече, че била гадже на Константин за няколко нощи. Въпреки че се съгласи във Брадъра и обеща на Райна да си мълчи по  въпроса, веднага след като излезе, вече трети път отрича за Коцето. Странно, като се има предвид плеадата мъже, с които е била – един повече, един по-малко – какво значение има.

Плейметката продължава да играе ролята на щастливо влюбена в Георги, макар че не всички вярват в заформилата се неочаквана идилия. „Пожелах си го и той се появи“ – отговори тя на въпроса по кой начин си е запознала със сегашното си гадже. Явно тя тотално забрави, че и самият Георги отрони няколко думи в друго интервю.

Според неговите обяснения, той бил атакуван от нея в профила си във Фейсбук и в началото даже не повярвал, че му пише тя. Смятал, че профилът й е менте. Тя набързо го замаила и се срещнали. Тогава той си имал сериозна приятелка, но Златка бързо му завъртяла главата и поласканият от внимането й спортист побързал да се раздели с любимото момиче.

Плеймейтката разказа пък, че винаги е предпочитала ММА борците пред разните футболисти. За нея ММА състезателите и боксьорите винаги са били винаги по-възбуждащи и по-модерни от футболистите. „Не съм им била фенка, никога няма да им бъда и никога няма да тичам след тях“, добави гордо тя, че е открила нова ниша в спортно-плеймейтските връзки.

Багата пък бил за нея затворена странца. Било каквото било – всеки по пътя си, коментира русото изкушение. Тя не даде никакво обяснение щом си пада по ММА бойци, какво е правила при Куката толкова време, при положение, че той нямаше нищо общо със спорта, а с боя дотолкова – доколкото ставаше жертва на побои в дискотеки.

Сега двамата с Георги щели да си изживеят любовта и тогава да мислят за деца. Припомняме, че само преди месец тя каза, че е готова да му роди най-малко три. Но явно е размислила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2ImPouUKaB8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *