Русата Златка по 10 дни на сек* диета

0

Лишения заради спортната кариера на гаджето ѝ Жоро

Русата Златка
Тежък живот води Райкова напоследък

Русата Златка се оплака пред останалите съквартиранти от къщата на „ВИП Брадър”, че заради спортната кариера на приятеля си Георги Валентинов, всеки месец е принудена да кара по десет дни на с*кс диета. Това се налага заради мачовете на ММА боеца, който преди среща забравя за всичко земно и влиза в тотален режим на пост и въздържание.

Въпреки че намира тези негови особености за доста тежки и малко неприятни, бившата плеймейтка се е примирила в името на любовта. Златка разкрива, че освен това Жоро има силна вяра в Бог и всяка неделя я води на църква – място, където не е стъпвала от детските си години.

„Георги е доста набожен, моли се сутрин и вечер. Заради него и аз започнах да ходя на църква, като в това не виждам нищо лошо. В началото ми беше малко странно, тъй като съвсем бях забравила какво значи смирение в последните години”, изненадващо сподели тя.

Русата Златка сподели още, че в началото на връзката им имало доста трудности от техническо естество. Така например на нея доста пъти ѝ се наложило да спи в Студентски град при любимия си, преди той да се престраши и пренесе в нейния апартамент. Към момента не е готова за брак и деца, но не отрича и подобна възможност.

http://www.youtube.com/watch?v=vKNVyO_zDXY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *