Русата Златка овършала 200 мъже, в трофеите й няма само лекар

1

Златка мисия27-годишната плеймейтка  Златка Райкова е доста популярна с бурните  си се*суални контакти и едноседмичните или еднократни връзки. Докато тя се прави на домакиня в Биг Брадър и ридае върху любовното писмо на 20-годишното си гадже Георги, нейни приятели си умират от смях, само като я видят как бели картофи или тича да тупа завивки.

Та тя в живота си не е белила картоф. Откакто стана плейметка не е вдигала нищо по-тежко, освен чантичката си и четка за грим. Ако не броим и вдигането на краката, де, смеят се приятелките й. Това, което виждаме на екрана, няма нищо общо с действителността и осовено се развеселяваме, когато Ники Кънчев я хвали колко се е променила. Нали знаете поговорката за вълка и козината?

Според близки на съквартирантката от „Биг Брадър“ Райкова  е овършала малко над 200 мъже. Двайсетина са само известните й гаджета, но през периодите, когато е скъсвала с един и е тръгвала с друг е имало време, през което е сменяла мъжете веднъж или два пъти седмично, доверяват уж дискретните й дружки. Или буквално  се отдавала на разврат.

В обятията й са попадали всякакви персони, с част от които тя ходела само заради парите им, а с други пък излизала заради връзките и реномето им. Освен цял отбор  спортисти и няколко наркодилъра, в леглото си Златка е примамила и завъртяла  двама политици и доста известен столичен адвокат, който бил специализиран в делата по семейно право. Та полу нашега полу наистина се оплаквала, че досега не е била само с лекар и то не за друго, а защото те били много заети, пък и нямали достатъчно пари. На всичкото отгоре били женени и за извънбрачните си връзки предпочитали само медсестри.

Като всички дами и тя била мамена от любовник. Имала страстна връзкаа с красавец, но когато му погледнла тайно лаптопа,   разбрала, че той си пише любвни писма с…мъже. Ужасила се и избягала.

Какво иска да покаже в тоя Брадър, че е станала добро момиче ли, посмихват се приятелките й. Не знаем кой друг, освен Ники Кънчев го вярва това, но сигурно е длъжен по сценарий да вярва. Но ние не можем да си прдставим, че Злати ще се промени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 http://youtu.be/57-RXUez4W8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *