Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Русата Златка: Новата на Валери е кръгла нула пред Николета!

Гарван гарвану око не вади – Златка Райкова защити Николета

Русата Златка

Николета с неочаквана подкрепа от Златка Райкова

Русата Златка внесе тотално объркване по въпроса със семейната трагедия на Валери и Николета Божинови, когато на свой ред взе отношение и изказа експертно мнение. След като играчът днес лично опроверга слуховете за развод плеймейтката избухна, че неговата нова приятелка Моника Валериева по никакъв начин не може да се сравнява с Николета и на практика е кръгла нула.

„Дори не мога да повярвам, че едно такова огромно нищо може да се споменава покрай името на Валери Божинов. Тази девица по никакъв начин не може да конкурира Николета, но въпреки това се вре между шамарите… Бях решила да не се намесвам, но просто не издържах. Обръщам се към всички медии – престанете с тази Моника! Тя е едно нищожество пред Николета!! Моника няма нейната красота и слава, няма нищо!!!”, избухна Русата Златка явно забравяйки, че самата тя и Николета също бяха световно неизвестни и голи като пушки в началото на своята кариера.

Николета

Николета е събрала цялата красота

Тотално объркване за бъдещето на Николета Лозанова и Валери Божинов

Изказването на Русата Златка само допринесе за още по – голямо объркване сред частта от населението, която живо се интересува от съдбата на сем. Божинови. В пространството вече се навъдиха толкова много версии, че е трудно да ги изброиш и осмислиш всичките.

Според основните, причина за разлъката на Валери и Николета е някаква си двойничка на плеймейтката, подвизаваща се под името Моника Валериева. Съгласно други, виновна е Андреа, която завижда на Лозанова и всячески се стреми да ѝ навреди. Бяха набъркани също така имената на Алисия, разпространи се и версия, че Валери е фалирал след измама от френски бандит.

Позабравеният скандал между Златка Райкова и Алисия:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *