Русата Златка и Азис се скубаха в дискотека

1

Невероятен екшън се разигра пред посетителите в известно нощен клуб в Слънчев бряг. В едно от най-елитните заведения на комплекса Азис бил поканен да весели публиката, а в едно от сепаретата стояла Златка Райкова, известна като Русата Златка.

 Тя специално дошла да аплодира Азис и да спечели вниманието му. Заедно с нея било  и гаджето й Камен Балбузанов-Куката, а с него пък вечните му неговите охранители. Главозамаян от аплодисментите и успешното си представяне, в паузата певецът приседнал на масата на Златка и се обърнал към любимия й с думите „Кажи, бе, селянин” . „Селянинът и охраната му си замълчали, но бойната преймейтка внезапно скочила и залепила на Азис звучен шамар, който отекнал в цялото заведение. Това й се видяло малко и разярената Златка сграбчила за косите певеца и започнала да го скубе. Прическата му била фамозна и имал в нея екстеншън, който едва не останал по ръцете на войнствената дама. Даже един от кичурите паднал.

Вместо да й отговори по мъжки, фолк изпълнителят изпищял като девственица и писъкът му вдигнал на крак всички в заведението. Свидетелка на боя станала и Софи Маринова, която също купонясвала там. Тя се хвърлила да помага на Азис, но вече било късно.  Реакцията на Златка била толкова мълнееносна, че нито годеникът й,  нито охраната му успели да реагират. Когато се окопитили, Азис вече бягал посрамен към собствената си маса, за да поплаче пред приятелите си. Златка гордо казала на любимия си, че няма да позволи разни навлеци да го обиждат и показала острия си маникюр. Това съвсем респектирало охраната и случаят тутакси бил замазан.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *